tromaktiko: Κατηγορώ...

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κατηγορώ...



KΑΤΗΓΟΡΩ τις τραπεζες,που μου εδιναν δανεια για την εναρξη του καταστηματος μου πριν 8χρονια θεωροντας καλη την πιστοληπτικη μου κατασταση.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ τους κλητηρες που πετανε πλεον τα εξωδικα κατω απο την εξωπορτα της πολυκατοικιας χωρις φακελο σε κοινη θεα ολων των ενοικων.
ΚΑΤΗΓΟΡΩ την συζυγο μου που δεν με εδιωξε απο το σπιτι οταν μαζευα ολο αυτο το χαος των ανεξελεγκτων δανειων.
ΚΑΤΗΓΟΡΩ τις τραπεζες που σε αδυναμια καταβολης 300 ευρω δοσηχ60 μηνες ο διακανονισμος τους ειναι 248 ευρω χ120 μηνες ετσι για να σε βοηθησουν...
ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον εαυτο μου που εδω και 8 μηνες δεν μπορω πλεον να πληρωσω αυτα που πραγματικα δανειστηκα.
ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον εαυτο μου που ενω με απειλουν οι τραπεζες οτι θα μου παρουν το μοναδικο ακινητο μου 50τμ οικια 45ετιας εναντι των οφειλων μου,εμενα πλεον δεν με νοιαζει καθολου.
ΚΑΤΗΓΟΡΩ τα γαιδουρια και τα μουλαρια για τον απαθη χαρακτηρα τους,τον οποιο πλεον εχω αντιγραψει χωρις να το θελω εναντι των δανειστων μου τραπεζων.
ΚΑΤΗΓΟΡΩ τον εαυτο μου διοτι ειμαι πτυχιουχος πολυτεχνειου και χτες,σκεφτηκα πολυ σοβαρα να παρω ενα κουβα και να αρχισω να γυρναω τα μαγαζια καθαριζοντας τζαμια....οχι γιατι ειμαι πτυχιουχος,απλα με κατηγορω γιατι δεν το εχω σκεφτει εδω και μηνες...
ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ τα παιδια ολων μας,απλα μας λυπαμαι οταν θα βρεθουμε σε λιγα χρονια απεναντι τους απολογουμενοι με την ερωτηση ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!