tromaktiko: Ελλάς στο μεγαλείο σου

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ελλάς στο μεγαλείο σου



Ας μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος εκεί στο υπουργείο οικονομικών γιατί ταλαιπωρούν τον κόσμο .
Από της δεκαπέντε Δεκεμβρίου καταργήθηκε η τουριστική visa τον πολιτών από την Αλβανια για να επισκέπτονται χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης .

Σήμερα το απόγευμα φίλος από το Αργυρόκαστρο αφού περίμενε με υπομονή για πάνω από τρεις ώρες στα σύνορα της Κακαβιάς , όταν έφτασε στον έλεγχο διαβατηρίων έκπληκτος ενημερώθηκε από τον κρατικό λειτουργό , ότι για να του επιτραπεί η είσοδος στον Ελληνικό Παράδεισο θα έπρεπε να έχει πρόσκληση από Έλληνα πολίτη η να έχει κλείσει ξενοδοχείο σε κοντινή πόλη και να έχει μαζί του την απόδειξη ότι το έχει πληρώσει .

Αυτό που θέλω να ξέρω και ρωτώ αν κάποιος επιστήμονας εκεί από το υπουργείο μπορεί να μου απαντήσει είναι αν αυτές οι οδηγίες είναι του υπουργείου της ευρωπαϊκής ένωσης της τρόικας η απλώς εφεύρεση του κρατικού λειτουργού της Κακαβιάς , και αν ισχύει κάτι από τα πρώτα γιατί δεν ενημερώνουν αυτόν τον ερμο τον λαό της γειτονικής χώρας να μην ταλαιπωρείτε για τόσες ώρες στα σύνορα . Αν βέβαια ,κάτι που δεν θέλω να πιστεύω ισχύει το τελευταίο τότε αποδεικνύετε για μια ακόμη φορά το πόσο ...... είμαστε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!