tromaktiko: ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ



Πολύ σωστά ο αναγνώστης ανέφερε για τους μη συμβασιούχους..
Με έκπληξη θλίψη και απορία τόσο καιρό παρακολουθούμε την"υπεράσπιση" από κόμματα και συνδικαλιστικές οργανώσεις?? αλλά και από τα ΜΜΕ των συμβασιούχων που επιδιώκουν μονιμοποίηση!!!προκειμένου να αμοιφθουν στα μέγιστα διότι ειχαν "μέσον". Πλην τις φωνές των πολιτών μέσα από blogs όλοι οι άνωθεν!!! τους υπερασπίζονταν!!!γεμίζοντας με οργή και απελπισία όσους προσπαθούσαν με τις γνώσεις και την αξία τους να εργαστούν και οι οποίοι παρακολουθούσαν τόσα χρόνια την συνεχή "επιβράβευση" των εισερχόμενων εκ των "παραθύρων" στο δημόσιο!!!Επιβράβευση που "γέμιζε" υπερηφάνεια αλλά και τα γραφεία απαράδεκτων πολιτικών που το μόνο που ήξεραν να προσφέρουν στην χώρα ήταν να "παραφουσκώνουν " τον δημόσιο τομέα με τον διορισμό της "πελατείας" τους. Προσωπικό που δεν χρειάζονταν και που συνέτεινε τελικά στην κατάσταση που είμαστε σήμερα. Τελικά πρέπει οι "κύριοι" πολιτικοί να κατανοήσουν έστω και τώρα ότι πράγματι και οι μη συμβασιούχοι και φυσικά μην έχοντες "μπάρμπα" έχουν ψυχή!!!!αλλά και ψήφους
ΑΝΑΓΝΩΣΤΣΗ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Αγαπητέ  Αγαπητέ μου (η αγαπητή μου) προφανώς δεν ζεις Ελλαδησταν..!!! και δεν γνωρίζεις ότι το θέμα με τους συμβασιούχους στην Ελλάδα δεν επρόκειτο να τελειώσει ποτέ για τι 1=ον.... η μόνιμη δεν δουλεύουν και η συμβασιούχοι με την απειλεί της απόλυσης βγάζουν όλοι την δουλειά.... 2=ον..... φθηνά εργατικά (από περίπου 1280 euro που θέλει ο μόνιμος με τα 750 euro του συμβασιούχου την κάνει την δουλειά του το κράτος ΑΡΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ Α.Σ.Ε.Π.) 3=ον..... υπάρχει και θα υπάρχει η πελατειακή σχέσει και 4 =ον.... δεν υπάρχει πλέων περίπτωση μονιμοποιήσεις (οι τελευταίοι ήταν το 2004 νώμος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ) και θα είναι για πάντα συμβασιούχοι με την απειλεί της απόλυσης και με χαμηλό μισθό..!!! ΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΆΖΕΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΦΎΓΕΙ ΚΑΙ ΈΡΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ??? ΜΑ ΕΤΣΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ 45 ΧΡΟΝΏΝ ΤΟΝ ΔΙΏΧΝΟΥΜΕ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΤΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ 45 ΧΡΟΝΏΝ και έτσι φτιάχνουμε της γενιές συμβασιούχων...και ΑΝΈΡΓΩΝ...!!!
Θέλετε μέσα σε ένα βράδυ το θέμα με τους συμβασιούχους να τελειώσει..?
είναι απλό ...! όποιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ βάλει έστω ΚΑΙ έναν συμβασιούχο (με νώμο βεβαίως) να τημοριτε με 2 χρόνια φυλάκιση, γιατί αυτή διορίζουν....! ο έρμος ο πολίτης μεροκάματο ψάχνει..!
ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΠΡΏΗΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ 41 ΧΡΟΝΏΝ (των 780 euro) ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΎΘΗΚΕ..!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!