tromaktiko: Για τους "βυσματούχους" συμβασιούχους καθαριότητας στο Δήμο Αθηναίων

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Για τους "βυσματούχους" συμβασιούχους καθαριότητας στο Δήμο Αθηναίων



Εγώ ο βυσματούχος συμβασιούχος που 7 χρόνια δουλεύω μέσα στο σκουπίδι χωρίς επιδόματα άδειες και δώρα σου λέω πως όλοι απο έξω απο τον χορό ξέρετε να τραγουδάτε!!!
Έλα φίλε να κάνεις τη δουλειά μου μέσα στο σκουπίδι για μια εβδομάδα έλα να δείς πως βγάζω μεροκάματο και μετά μίλα!!!! Οι βυσματούχοι φίλε μου προσλαμβάνονται με βίσμα και κάθονται στα γραφεία τους όταν πάνε για δουλειά !!! Δες ποιό είναι το δίκαιο γι αυτούς που απομακρύνουν τα σκουπίδια από την πόρτα σου!!! Μη κλείνεις μάτια και τα αυτιά νομίζοντας πως όλοι όσοι είναι στο δημόσιο είναι κηφήνες!!!!Ναι υπάρχουν κάποιοι τυχεροί και βυσματούχοι αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν σε υπηρεσίες που εσύ δεν θα έμενες ούτε μέρα!!! Μαζί σου να απομακρυνθούν αυτοί που πληρώνονται εις βάρος μας αλλά τίμα αυτούς που αν πάψουν να υπάρχουν εσύ θα πρέπει να μάθεις να ζείς με τα σκουπίδια!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άλλη μιά περίπτωση κραυγαλέας "πελατειακής σχέσης" ειναι του Δήμου Αθηναίων!!! Είναι απαράδεκτο να αισθάνονατι και αδικημένοι οι "προνομιούχοι" συμβασιούχοι και να δυσανασχετούν κιόλας επειδή τους "βάφτισαν" εργολάβους!!!Έιναι κατανοητό ότι μόνο ως συμβασιούχοι έργου θα παρέκαμπταν τα "πάντα"που έχουν σχέση με την αξιοκρατία προκειμένου να τοποθετηθούν σύμφωνα με τις "γνωριμίες " τους,αλλά και τα προσόντα τους!! Που πλην τις γνωριμίας είναι και οι γραμματικές τους γνώσεις!!!φυσικά πολλοί ΄που είναι καταχωρημένοι να απασχολούνται στην καθαριότητα!!! Δεν βγαίνουν ποτέ από τα γραφεία!!!Λυπόμαστε για τους φίλους συμβασιούχους έργου!!!αλλά καιρός είναι να εφαρμοστεί και σε αυτους ο νόμος και η αξιοκρατία!!!ελπίζω να εφαρμοζεται σε όλους τους συμβασιούχους το 24/μηνο και η τυχόν!! υπέρβαση του, ακόμα και για τους "προνομιούχους ημέτερους" συμβασιούχους έργου, όπου και αν αυτοί απασχολούνται. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που θα θεωρούσαν ευτυχία το να απασχολούνται στην καθαριότητα οποιουδήποτε Δήμου!!! Και δεν μας είναι αναγκαίοι οι "πελάτες" των διάφορων Δημάρχων και πολιτικών!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!