tromaktiko: Επιθέσεις από κακοποιούς στη Λιβαδειά

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Επιθέσεις από κακοποιούς στη Λιβαδειά



Σας στέλνω μήνυμα από Λιβαδειά, προκειμένου να σας ενημερώσω για τις επιθέσεις που δέχονται οι πολίτες...
 (ηλικιωμένοι επι το πλείστον) καθώς και για να σας θέσω ένα ερώτημα: είμαστε εντελώς απροστάτευτοι από τους κακοποιούς ?????
Η αστυνομία είναι απών ??????
Χθές 02-12-2010 και ώρα 12.30 το μεσημέρι, ο πατέρας μου δέχτηκε επίθεση από τρεις, κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαπούς, οι οποίοι του ζητούσαν χρήματα. Τον χτύπησαν στο κεφάλι προκαλώντας του αιμορραγία και εκδορές. Αυτό συνέβη στον Άγιο Ανδρέα (ένα μικρό χωριό δίπλα στον Ορχομενό και στη Λιβαδειά). Επισημαίνω ότι το χωριό δεν βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία αλλά στον κεντρικό δρόμο Λιβαδειάς - Ορχομενού.
Ενημερώνοντας το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ζητώντας το αυτονόητο δηλαδή τα περιπολικά ........... να περιπολούν, το μόνο που μου είπαν ήταν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα άτομα και για αυτό το λόγο δεν γίνονται περιπολίες.
Δηλαδή, εμείς οι απλοί πολίτες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ............ είναι σωστό ????
Σας αναφέρω και κάτι καλό. Στην Λιβαδειά, η ομάδα ΔΙΑΣ από ότι έχω δει και από ότι λέει πολύς κόσμος, κάνει καλή δουλειά.
Δεν θα μπορούσε η ομάδα ΔΙΑΣ να περιπολεί και τις περιοχές κοντά στην πρωτεύουσα ??? και μην μου πείτε ότι το κάνουν γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
Ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δίνετε να επικοινωνήσω μαζί σας αλλά δεν είναι αρκετό. Ο κόσμος χρειάζεται προστασία από την Αστυνομία. Από την Αστυνομία που στο κάτω κάτω από εμάς πληρώνονται.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!