tromaktiko: Και τώρα... πρόκριση!

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Και τώρα... πρόκριση!



Η νίκη επί της Λάρισας επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΚ και ο κόσμος ετοιμάζεται για δυναμική παρουσία στον... τελικό της Πέμπτης με τη Ζενίτ!


Γιάχιτς: «Με τους οπαδούς μας, μπορούμε»!Οι κιτρινόμαυροι ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο και να το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρουν και τα πάνω τους στον ψυχολογικό τομέα, ζεσταίνοντας παράλληλα και τον κόσμο τους. Η αλήθεια είναι πως η απόδοση στο ματς με τους Θεσσαλούς δεν ήταν και για... αποθέωση, αλλά έστω κι έτσι ήρθε το 4-0 και οι κιτρινόμαυροι επανέκτησαν τα χαμόγελα τους.

Βασικότερος λόγος για αυτά τα χαμόγελα είναι η παρουσία του Μπλάνκο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αγωνίζεται ξανά στην κανονική του θέση και υπενθυμίζει σε όλους ότι ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά για λογαριασμό της Ένωσης. Επόμενη αποστολή για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι η κόντρα με τη Ζενίτ την Πέμπτη, όπου η ΑΕΚ θέλει έστω την ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League!

Σε αυτό το ματς οι κιτρινόμαυροι θα έχουν και τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς ετοιμάζονται εκδρομές από αρκετές πόλεις της Ελλάδας και η κίνηση της διοίκησης να χαμηλώσει τις τιμές των εισιτηρίων για όλες τις θύρες βοηθάει στο να επιτευχθεί ο στόχος που είναι να βρίσκονται τουλάχιστον 40.000 ΑΕΚτζήδες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Γιάχιτς: «Με τον κόσμο, μπορούμε»!
Το πόσο πολύ θέλουν, άλλωστε, τη συμπαράσταση του κόσμου τους οι παίκτες της ΑΕΚ φαίνεται και από τα όσα δήλωσε ο Σανέλ Γιάχιτς στον ρωσικό Τύπο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του θεσμού και πιστεύουμε ότι με τον κόσμο μας μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού και έχουμε δύο αποτελέσματα που μας βοηθάνε. Η Ζενίτ δε θα είναι αδιάφορη, δεν περιμένουμε κάτι τέτοιο».

Η Αταλάντα στο ΟΑΚΑ
Τον αγώνα της Πέμπτης θα παρακολουθήσει και εκπρόσωπος της Αταλάντα, όπως ενημέρωσε επισήμως η ΑΕΚ. Η ιταλική ομάδα θα παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!