tromaktiko: Προς τους αξιότιμους κύριους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Προς τους αξιότιμους κύριους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς



Όλα αυτά τα χρόνια που κάνετε απεργίες, το μόνο που έχετε καταφέρει είναι να προκαλείτε ένα χάος στην Αθήνα και όχι μόνο.

Μήπως να ξανασκεφτείτε όλο αυτό το concept των απεργιών, αφού στην εντέλει δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. (και στην φάση αυτή να πω ότι δεν παίρνω θέση σε όλο αυτό).
Μήπως θα πρέπει να βρείτε άλλο τρόπο, γιατί τελικά ο υπουργός που θα αποφασίσει για την αύξηση των εισητηρίων, για την συρρίκνωση των δρομολογιών και όλα τα άλλα, απλά δεν χρησιμοποιεί Μ.Μ.Μ., δεν πρόκειται να πάρει το μετρό από το Ψυχικό στο οποίο κατοικεί για να κατέβει Σύνταγμα, αλλά κάθε πρωί τον περιμένει μία λιμουζίνα απέξω από το σπίτι του η οποία και θα τον μεταφέρει στην "εργασία" του. Επίσης, κέρδος έχουν την απεργία καθώς δεν θα πληρώσουν μεροκάμματα, οπότε χάρη τους κάνετε.
Μία ιδέα είναι, να δουλέψετε κανονικά τις ημέρες που η Ομοσπονδία σας αποφάσισε απεργία, αλλά όλως τυχαίως εκείνη την ημέρα τα μηχανήματα ακύρωσης των εισητηρίων δεν θα δουλεύουν. Δεν θα υπάρχει ελεγκτής για να κόψει πρόστιμα, αφού στο ίδιο συνδικάτο ανήκετε!
Μία ιδέα είναι. Έτσι θα χάσουν λεφτά και δεν θα κερδίσουν από αυτά που υποτίθεται θα πλήρωναν για μεροκάματα. Σκεφτείτε το. Το πως θα το κάνετε πράξη, το ξέρετε εσείς.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!