tromaktiko: Σχετικά με το θάνατο του Γρηγορόπουλου...

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με το θάνατο του Γρηγορόπουλου...



ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...
(http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_7616.html)ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ Ν ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΑΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 1-12-10 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΓΙΝΕ!2 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΙΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛÎ! �ΜΨΗΣ Σ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ(ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΗΤΑ ΟΥΤΕ 10 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΕΦΥΓΑΝ ΠΑΡΚΑΡΑΝ Τ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΞΑΜΑΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΠΛΕΚΤΙΣΜΟ!ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ!
ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ!ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ!ΕΦΥΓΑΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΦΕΡΤΕ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ! ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ Ν ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕ! ΡΩΘΕ Ι!ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα θυμίσω στον φίλο/φίλη ότι εκείνη την ημέρα δεν είχαν γίνει επεισόδια. Ήταν ένα Σαββατόβραδο όπως όλα τα άλλα. Κόσμος διάφορος έκανε τη βόλτα του στα Εξάρχεια. Εκτός κι αν θεωρείς επεισόδια την ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ των 2 αστυνομικών και των διαφόρων παιδιών που ήταν μαζεμένα στον πεζόδρομο. Συμφωνώ μαζί σου ότι τα ΜΜΕ σου πασάρουν τα γεγονότα όπως τους βολεύει, αλλά ούτε τις μαρτυρίες των περίοικων δεν πιστεύεις? Ούτε το βίντεο της κοπέλας που τράβηξε από το μπαλκόνι της πιστεύεις? Αν παρακολούθησες λιγάκι τη δίκη, θα είδες ότι ο αστυνομικός δεν προέβαλλε καμιά πειστική δικαιολογία για την πράξη του.
Όχι δεν ξέρω πόσοι αστυνομικοί έχουν σκοτωθεί εν ώρα καθήκοντος. Σίγουρα όμως στεναχωριέμαι το ίδιο και για αυτούς, αν και όπως και να το κάνεις όταν σκοτώνεται ένα παιδί 15 χρονών πονάει περισσότερο.
Όσο για τις περιουσίες σίγουρα δεν τις βάζω στην ίδια μοίρα με μια ζωή. Κρίμα που είσαι τόσο σταθερός στις απόψεις σου. Καλό είναι να ακούμε και τους υπόλοιπους…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φιλε μου φενεται οτι εισαι ασχετος και δεν ξερεις τι γραφεις.Ο Αλεξανδρος δεν ηταν σε επεισοδεια γιατι απλα δεν ειχε γινει τιποτα απλα ηταν στα Εξαρχεια για μια γιορτη ενος φιλο του.Μαθε πρωτα και μετα να γραφεις αντε γιατι δεν εχεις σεβασμο για ενα παιδι που το δολοφονησαν.Ντροπη να τα γραφεις αυτα απλα ντροπη σου.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κοιταξε να δεις φιλαρακο, καταρχην θα επρεπε να προσεχεις λιγο τα λογια σοθ και να περιορισεις τον θυμο σου που ουσιαστικα ουτε εσυ ο ιδιος δεν ξερεις απο που πηγαζει.Το οτι πεθαινουν παιδια απο καρκινο ειναι ενα αναποφεκτο γεγονος και δεν υπαρχει κανενα μετρο συγκρισης με την δολοφονια ενος αθωου παιδιου απο ενα οργανο της κρατικης εξουσιας.Θα επρεπε να σκεφτεσαι περισσοτερο πριν καθεσαι να εξαπολυεις τετοια επιθεση σε ολους αυτους που … ειναι εκει εξω και διαδηλωνουν για το τραγικο συμβαν . Τι θελεις δηλαδη να κατσουν ολοι σπιτια τους και να παριστανουν πως δεν τρεχει τιποτα? Οσο για τους μαθητες σκεψου και λιγο πως δεν υπαρχουν μονο οι κοπανατζηδες αλλα υπαρχουν και παιδια που πραγματικα θλιβονται γιατι οχι μονο πεθανε ενα αθωο παιδι εκεινο το βραδι,πεθανε επισης η επισης και τα ονειρα ενος τοπου. .Και κατι τελευταιο για τις πορειες  που λες πως φαινεται οτι δεν εχεις νιωσει ποτε σου θυμο και λυπη για να βγεις εξω στο δρομο και να φωναξεις για τα πιστευω σου! εστω και αν δεν σε ακουει κανεις σ! ε αυτη την χωρα. Μακαρι να κοιμασαι ηρεμος τα βραδια
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΝ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΑΛΛΑ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ! ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ (ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΑΜΠΕΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΞΥΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ).ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΣΥΧΑΘΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλά το ότι δεν συμφωνείς είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση, ΑΛΛΑ "ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ"???? σκέφτηκες ότι μπορεί και να το διαβάσει η μάνα και ο πατέρας αυτού του παιδιού???? Οχι γιατί προφανώς δεν έχεις παιδιά, και ναι κάθε μέρα πεθαίνουν παιδιά από καρκίνο και κανείς δεν λέει τίποτα γιατί απλά δεν το μαθαίνουμε αλλά τον Αλέξη τον ΣΚΟΤΩΣΕ ένας μπάτσος!!!! Σε πειράζει ο "χαρακτηρισμός" ????
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μια ερώτηση έχω μόνο προς το γράφοντα:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_3168.html
Toν καρκίνο στα παιδάκια που αναφέρεις - και δεν το λέω ειρωνικά, έχω χάσει φίλους και συγκενείς από καρκίνο - τους τον "προκαλεί" αστυνομικός ή άλλο παραστρατημένο όργανο του συστήματος;

Για να απαντήσω στη δική σου ερώτηση, κανένα ον δεν είναι καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο. Το θέμα είναι τι σμυβολίζει η δολοφονία του Αλέξη.
Αναγνώστης
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι λές ρε φίλε? Σοβαρά? Δεν έγινε τίποτα? Ε με την λογική σου δεν έγινε και τίποτα που σκοτώθηκαν οι υπάλληλοι της Marfin. Τόσοι και τόσοι πεθαίνουν...από το κάπνισμα. Και δεν τρέχει τίποτα που σκοτώθηκαν οι φητητές στο πολυτεχνείο. Εδώ τόσοι σκοτώνονται σε τροχαία. Κάτσε στον καναπέ σου και δές τα όλα με απάθεια. Όσο για αυτό που λές για τα παιδιά να στρώσουν τον κώλο τους και να διαβάσουν κανένα βιβλίο, μήπως φταίει το σύστημα παιδείας που έχουμ! ε στην χώρα μας? Μήπως κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους? Επίσης αν πιστεύεις οτι δεν πρέπει να γίνονται πορείες για κάποιον που δεν ξέρει ο κόσμος, τότε να μην γίνονται και παρελάσεις. Αφού δεν ξέραμε προσωπικά τον Καραϊσκάκη, την Μπουμπουλίνα και τον Μεταξά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα ήθελα απλά να πώ προσπαθώντας να μην γίνω γραφικός ότι : ενας άνθρωπος που βρίσκεται στα Εξάρχια δεν είναι εκεί επειδη θέλει να κάνει επεισόδια. με την ίδια λογική μια γυναικα που φοράει μίνι θέλει να την βιάσουνε. το παιδί είχε κάθε δικαίωμα να κάνει όπου θέλει, ό,τι θέλει αρκεί να μη προσβάλλει και ενοχλεί και παραβιάζει την ελευθερία καποιου συνανθρώπου του, όπως κάθε πολίτης που έχει αποδεχθεί το συνταγμα της χώρας στην οποία ζει. ο α! στυνομικός ο οποίος βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν μπορεί να κάνει προληπτική χρήση του όπλου. ναι δυστυχώς έχουν πεθαίνει πολλοί αστυνομικοί πάνω στο καθηκον, αλλά αυτό είναι ένα απο τα ρίσκα που πρέπει να έχουν αποδεχθεί φορώντας την στολή τους.Όπως και οι στρατιωτικοί όπως και οι πυροσβέστες.Ακόμα απο την στιγμή που έχει βγει επίσημη αποφαση απο την δικαιοσύνη τα σχολιά σου περι αυτοάμυνας και υπερβάλωντος ζήλου είναι τουλαχιστον εριστικά και αφελέστατα.τωρα που έχει περάσει καιρός μπορείς να βρεις αρκετά ρεπορτάζ από όλ! ες τις οπτικές/αλήθειες για να μπο! ρέσε ις να κατασταλάξεις σε καποια άποψη, αν δεν θες να το ψάξεις παντως, δεν μπορεις να έχεις ολοκληρωμένη άποψη και μην ξεχνάς οτι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Αναγνώστης
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ-Α ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΕΧΕΙ..ΔΛΔ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΞΑΡΧΙΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΕΝΙΚΑ..ΔΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ
"ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ..
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ KΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΩΣΤΟΣ-Η ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΧΙΤΙΚΑ ΕΦΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΩΝ 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ?
ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΚΥΠΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΛΠ )
ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕ8ΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑ?ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΟΘΟΚΟΠΕΙ ?ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΑΣΔΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ?ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΛΠ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ
Aναγνώστης
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είμαι μαθητής 3ης Λυκείου. Δεν έχω ακόμα το δικαίωμα να ψηφίζω, αλλά αν το είχα το δικαίωμα θα το αξιοποιούσα σωστά ρίχνοντας λευκό. Το μόνο όπλο μου και χιλιάδων άλλων συνομήλικων μου είναι η φωνή μας, η αγανάκτησή μας για το αύριο, για το μέλλον μας, για την Ελλάδα ΜΑΣ!
Εξαιρέσεις αποτελούν μαθητές που απλά θελουν να χάσουν μάθημα (κακό του κεφαλιού τους) αλλά δυστηχώς δεν μπορείς να κατηγορήσεις την νεολαία με τα σακίδια στην πλάτη που πήγε στα προπύλαια το πρωί να διαδηλώσει. Ίσως να μην διαδήλωσαν για το μνημόνιο, για οποιαδήποτε αλλη αντι-συνταγματική πράξη του καθεστώτος. Διαδήλωσαν για αυτό που τους αγγίζει την καρδιά, για αυτό που τους κάνει να θέλουν να φωνάξουν δυνατά, για τον συνομήλικο μας Αλέξανδρο.
Ίσως να διαδήλωσαν για το κοινό δίκαιο του λαού, χωρίς αναίτιους θανάτους σε μια χώρα πολιτισμένη.
Όποιος και να 'ταν ο λόγος, ένας μαθητής θέλει το καλό το δικό του, της κοινωνίας και της χώρας του.
Για αυτό παρακαλώ να σταματήσουν τα παράπονα διοτι κανεις πια δεν ξεσηκώνεται με την καρδια του εκτος απο τους μαθητές.
Ένας 17χρονος μαθητής που θέλει ένα καλύτερο αύριο.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και τι θες να κάνουμε ΡΕ? Ναι δεν είναι επέτειος. Είναι μια θλιβερή μέρα. Αυτό που προτείνεις εσύ είναι να μην κάνουμε ότι μας καπνίσει?Και τι να κάνουμε ΡΕ?Ότι μας λες εσύ ο κύριος σοφός ή μήπως να κάνουμε ότι μας πουν αυτοί που μιλούσαν σε σένα?Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είσαι γύρω στα 40, και έχεις βαρεθεί τη ζωή σου και θες την ρουτινούλα σου.Για αυτό άκου το εξής: Αφού εσύ ΡΕ τα κανες σκατά, εμείς προσπαθούμε να τα φτιάξουμε, με όποιο τρόπο ξέρουμε. Σίγουρα χειρότερα δεν θα τα κάνουμε. Ανίδεε υβριστή των νεκρών.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Φίλε, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Βρήκανε να φτιάχνουν "επετείους" για ό,τι τους καπνίσει. Σχεδόν ήρωα το έχουν κάνει! Κρίμα που πέθανε, αλλά ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δεν κάνουμε έτσι για όποιον πεθαίνει! Όπως είπες κι εσύ είναι καλύτερος δηλαδή αυτός από τα παιδάκια που πεθαίνουν από καρκίνο; Ψάχνουν όλοι για ευκαιρία να το παίξουν επαναστάτες και να κάνουν φασαρίες λόγω της "δίκαιης" οργής τους. ΕΛΕΟΣ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τι λες ρε καραγκιοζη? Αν ηταν το δικο σου παιδι ετσι θα μιλαγες? Αλλα βαζω στοιχημα οτι θες οτι δεν εχεις παιδι γιατι ειτε εισαι παιδι, ειτε δεν εχεις κανεναν διπλα σου ωστε να σου χαρισει ενα παιδι. παλιορουφιανε, μπατσος εισαι ε? οι δολοφονοι οι συναδερφοι σου τι κανουν? καλα? Αντε ρουφιανοσπορε, αθλιε.
Καλα ρε τρομακτικο, κι εσεις, ειπαμε ο καθενας μπορει να μιλαει, αλλα και ο εγγονος του ιωαννιδη και του παπαδοπουλου? Σας παρακαλω προσεξτε ποιους αφηνετε να μιλανε δημοσια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Διαβαζω απο αναγνωστες σχετικα με τον θανατο του Γρηγοροπουλου με τον αστυνομικο και διαφορα αλλα..βρισκω μια επιεικια στις αναρτήσεις προς τον αστυνομο που αφαίρεσε την ζωη ενος ανθρωπου γενικοτερα....νομιζω πως μερικοι γραφουν χωρις την λογικη ...οτιδηποτε και να κανει καποιος δεν ειναι δυνατον να τραβαει καποιος το ολπο και να του αφαιρεί την ζωη..ειναι εγκλημα κακουργημα..ισοβια.... και εμεις ειμαστε παιδια..και εμεις καναμε τρελλες νεανικες και αυτοι που γραφουν και αυτοι εκαναν τρέλες και μην μου πείτε οχι..και τα παιδια τους και αυτα θα κανουν κατι που θα ενοχλεί αλλους. οτι και να ειναι αυτο ο θανατος ειναι κατι που δεν εχει θεση...λογικευτειτε και μην γραφετε ασυναρτησίες παρακαλω πολυ....

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!