tromaktiko: Όχι Γκέρεμι και στον πάγκο!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Όχι Γκέρεμι και στον πάγκο!



Η μεταγραφή του Γκέρεμι το καλοκαίρι στην Λάρισα φόρτωσε με πολλά όνειρα την ομάδα και τους φίλους της.
Ο Καμερουνέζος δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δείξει ούτε το 50% της αξίας του και μάλλον μας τελειώνει σύντομα. Ο Πηλαδάκης δεν πρέπει να κάνει το ίδιο λάθος και για τον πάγκο!

Η ΑΕΛ χρειάζεται έναν φιλόδοξο, καλό και γεμάτο ενέργεια προπονητή, να την βάλει στο νέο της γήπεδο και να της δώσει άλλο αέρα! Κάποιον που να έχει προσωπικούς στόχους και να δει αυτή την ευκαιρία σαν την μοναδική της ζωής του για να κάνει κάτι καλό και να χτίσει το όνομα του!

Δεν θέλει κάποιον προπονητή, πάντα μιλάμε για ξένο, αφού αυτό είναι το μόνο σίγουρο, στο στιλ του Καμερουνέζου. Να έρθει δηλαδή στον Κάμπο για να κολλήσει τα τελευταία του ένσημα.

Θέλει έναν τεχνικό που να βράζει το αίμα του και να έχει φρέσκες ιδέες που θα τις περάσει άμεσα στην ομάδα, η οποία καίγεται για αποτελέσματα! Δεν μπορεί να περιμένει και να κάνει δοκιμές, αφού είναι τελευταία στη βαθμολογία και δεν πρέπει με τίποτα να χάσει από τόσο νωρίς το τρένο

Ο πρόεδρος των «βυσσινί» έχει αποδείξει ότι ξεψειρίζει πολύ όλες τις υποθέσεις, είτε είναι μεταγραφικές, είτε αφορούν την πρόσληψη προπονητή και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο, σε όλους τους τομείς!

Είναι κρίμα τέτοια γηπεδάρα του χρόνου να χαραμίζεται στην Football League, δεν συμφωνείτε;

http://www.sportsecrets.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!