tromaktiko: Απάντηση στο: "Ο Μήτσος, ο Κίτσος και οι δημόσιοι υπάλληλοι"

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στο: "Ο Μήτσος, ο Κίτσος και οι δημόσιοι υπάλληλοι"



Ο ΑΛΕΚΟΣ έχει τελειώσει το δημοτικό και είναι δημόσιος υπάλληλος στο Δήμο στον τομέα υγείας και παίρνει τα 3πλάσια από...
 τον ΜΗΤΣΟ και τον ΚΙΤΣΟ και μάλιστα σιγά μη πάει να καθαρίζει αυτός. Δίνει 300 ευρώ το μήνα σε μια μετανάστρια και αυτός εισπράττει τα υπόλοιπα κάθε μήνα.
Η ΑΛΕΚΑ τέλειωσε ένα ΙΕΚ άσχετο με το αντικείμενο που την έβαλαν να κάνει πως δουλεύει στο δημόσιο αφού έτσι και αλλιώς μπήκε με μέσο και τώρα κάθεται και παίζει όλη μέρα φάρμα και πασιέντζες στο PC μια και πλέον με την μονιμότητα που απέκτησε δεν μπορεί κανείς να την κουνήσει από την θεσούλα της και έχει και τα κορόιδα τους συμβασιούχους που κάνουν και τη δική της δουλειά γιατί αυτοί έχουν τον φόβο της απόλυσης σε αντίθεση με την ίδια.
Και ο ΑΛΕΚΟΣ και η ΑΛΕΚΑ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει, ώστε να δουλέψει και ο ιδιωτικός τομέας δίκαια και με ίσα δικαιώματα με τους ίδιους. Ποσώς τους ενδιαφέρει για τους χιλιάδες άνεργους νέους που κατέχουν πολύ ανώτερα πτυχία και γνώσεις από τους ίδιους γιατί ζουν με το παραμύθι ότι πρέπει να καλοπληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ώστε να πετάν και ένα κοκαλάκι στην αγορά για να μπορείτε να κινείται και αυτή. Και με το φτωχό τους μυαλό ποτέ δεν κατάλαβαν πως αν δεν υπάρχει αγορά δεν θα υπάρχει ανάγκη και για τις θεσούλες τους και τις υπηρεσίες τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!