tromaktiko: Πρόβλημα για WIND TELLAS

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πρόβλημα για WIND TELLAS



ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΊΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΈΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΙΟΥ...
(ΕΧΤΡΑ ΠΑΓΙΟ 1+1) ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΆΛΛΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ.
Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10,70 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 140 ΛΕΠΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΓΙΟ(ΒΛ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΩΝ WIND[ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ])ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΓΙΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ.ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Να ενημερωσω πως το λαθος ειναι δικο της για τους εξης δυο λογους. πρωτον ποτε δεν εμπιστευομαστε τηλεφωνικες πωλησεις! ΠΟΤΕ! Υπαρχουν εταιριες ασχετες με τους παροχους που τηλεφωνουν σε συνδρομητες και ταζουν λαγους με πετραχειλια και μετα δεν βρισκεις κανεναν για να παραπονεθεις! Δευτερον, θα μπορουσε να παει σε καποιο καταστημα να ρωτησει για τον λογαριασμο της. Επισης να ενημερωσω πως ο πρωτος λογαριασμος παντα εχει μια προκαταβολη αναλογικου παγιου για τις ημερες απο την ενεργοποιηση μεχρι την εκδοση λογαριασμου. Οπως ειπα και πριν δεν μπορουμε να κατατηγορουμε μια εταιρια εαν ειμαστε αδαείς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!