tromaktiko: Σχετικα με την αναρτηση Πλασιέ φαρμάκων και ιατροί

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικα με την αναρτηση Πλασιέ φαρμάκων και ιατροί



Ειμαι Ιατρικος Επισκεπτης (όχι ΠΛασιε όπως λεει ο εν λογω κυριος Μηχανικος υπολογιστων-αληθεια πως θα σας φαινοταν να σας φωναζαμε «Κατσαβιδα» κυριε?)

Δυο πολύ συντομες παρατηρησεις γιατι δεν θελω να επεκταθω…
Α) Για κάθε παθηση οι Ιατροι συνταγογραφουν καποια Δραστικη Ουσια. Εμεις Απλα Προσπαθουμε να γραψει την «δικη» μας εναντι του εκαστοτε συναδελφου. Μιας και μιλαμε για ιδια δραστικη δεν μπορει να μιλαμε σε τοσο μεγαλη διαφορα τιμης όπως αυτή που αναφερεις. Αν εχει του ενός 40€ εχει του αλλου 35€ αν είναι γεννοσημο (τι σου ειπα τωρα ε?) αλλα όχι δαιφορες της ταξης των 90€. Αρα ψαχτο λιγο καλυτερα. Επισης οι γιατροι μπορει να είναι πολλα πραγματα αλλα δεν σου συνταγογραφουν με σκοπο να σε στειλουν στον άλλο κοσμο. Πιστεψε με εάν δεν ειμασταν εμε! ις οι γιατροι μονο τις ασπιρινες θα ξερανε γιατι συνηθως μετα από ενημερωση μας μπαινουν στο Internet και με δικη μας βοηθεια παιρνουν μερος στα συνεδρια.

Β) Η τοποθετηση σου οσο αφορα τις γυναικες συναδελφους μου είναι τουλαχιστον αστοχη για να μην πω τιποτα χειροτερο. Και ναι η αραββωνιαστικια μου είναι στον εν λογω χωρο όπως εγω. Μαλλον καθεται σε γιατρους ε? Που τα ειδες αυτά τα «δειγματα» που αναφερεις? Αν είναι μην χανουμε χρονο να ερθουμε να κανουμε κανα πεσιμο ολοι μαζι.
Μαλλον προσπαθησες με καμια συναδελφο και εφαγες ξεγυρισμενες χυλοπιττες και δεν μπορεσες να ακουμπησεις το στρινγκακι και το στηθος που θα ηθελες γι αυτό και τις διαβαλλεις ετσι

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ (κατά κοσμον ΠΛΑΣΙΕ)

---------------------------------

Εχω εργαστεί περίπου 16 χρόνια ως ιατρικός επισκέπτης.Αν η δουλειά του ιατρικού επισκέπη ήταν να χρηματίζει τον ιατρό δεν θα το έκανε στο διάδρομο του νοσοκομείου δεν γίνονται αυτά τα πράματα.Ο ρόλος μου είναι να υπενθυμίζω στον ιατρό το φάρμακο της δικής μου εταιρίας και φυσικά πιστευω σε αυτό όπως πιστευει ο κάθε πωλητής στο Προιον του.Πράγματι γίνονται σεμινάρια αλλά έχουν να κάνουν με νεότερες ανακαλύψεις σχετικά με κάποιο φάρμακο.Πράγματι γίνετε Role Playing που σκοπό έχει να γίνετε επιστημονική προσέγγηση του ιατρού και όχι να τους μιλάς απρεπός γιατί ο γιατρός θέλει την κατάλληλη προσέγγιση όπως πρεσεγγίζεις κάθε επαγγελματία απο κάθε κλάδο.Τα ίδια κάνουν και οι πωλητές χρωμάτων μπισκότων ασφαλιστές ναυτιλιακών ειδών οπλικών συστημάτων κτλ.Σαφός και είναι λάθος κάποιο ασυνείδητοι συναδελφοι να παίρνουν την σειρά των ασθενών η να απασχολούν ιατρούς σε διάδρομο.Ολες οι εταιρίες που έχω εργαστεί πάντα μου ζητούσαν να τους ενημερώνω στα γραφεία τους μετά το πέρας της βάρδειας του.Πάμε δεν πάμε στον ιατρό το φάρμακο θα το γράψει.Αλήθεια πιστευεις οτι μπορείς να πιέσεις τον ιατρό να γράψει ένα "κακό" φάρμακο?Πιστευετε οτι θα παίξουν την φήμη και την καριέρα τους για κάποιο ιατρικό βιβλίο η εκπαιδευτικό σεμινάριο.Προσωπικά δεν το πιστευω.Ανάμεσα σε 5 καλά σκευάσματα θα επιλέξει και την διαφορά την κάνει η προσωπικότητα του ιατρικού επισκέπτη.Ναι υπάρχουν ΙΕ που δεν τιμούν το επάγγελμα όπως υπάρχουν κακοί πολιτικοί κακοί εφοριακοί κακοί ιερείς κακοί δημοσιογράφοι κτλ.Τώρα κατά πόσο η ευγένεια των γυναικών συναδέλφων είναι παρεξηγήσημη?Αυτό ειναι καθαρά δική τους επιλογή.Δεν άκουσα ουτε ειδα ποτέ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο να κάνουν ιδιαίτερα στις γυναίκες.Τώρα σε ότι αφορά την αμφίεση.?Γιατί φορά κοστούμι ο δικηγόρος ο λογιστής και πολλοί κλάδοι πωλητών.Απλα σεβασμός στόν πελάτη.Γιατί ο πιλότος φορά στολή?Κρυμένος και κλειδωμένος σε μια καμπίνα είναι.Φίλοι μου δεν είναι ο ιατρικός επισκέπτης το πρόβλημα.Αλλού είναι αλλά είναι αλλο κεφάλαιο αυτό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!