tromaktiko: Μήνυμα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Μήνυμα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος



Θα ήθελα να ρωτήσω τους συμβούλους του Πρωθυπουργού μας τι δεν καταλαβαίνουν από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην πραγματική αγορά....
1ον Λένε θα εισπράξουν από τα τέλη κυκλοφορίας π.χ 300.000.000,00 €.
Υπολογίζουν όμως ότι τα Ε.ΙΧ 1929cc και πάνω τα έχουν εντάξει στην κατηγορία 1929cc-2357cc δηλ 400cc σε μία κατηγορία όταν λέγανε αγοράστε Ε.ΙΧ με πονηρές δηλώσεις (αφαίρεση φόρου πολυτέλειας κτλ). Υπολογίσανε ότι ένας μέσος Έλληνας με ένα 1600c τριών μηνών καλείτε να πληρώσει τα διπλάσια από έναν που αποκτά νέο Ε.ΙΧ στην τρέχουσα χρονική στιγμή. Μήπως κάποιο από τους παραπάνω πιθανόν να παραδώσουν πινακίδες η και να μην πληρώσουν καθόλου τέλη και πάει άπατο το καράβι σε αυτό το κομμάτι.

2ον Αύξηση ΦΠΑ στα καύσιμα προσδοκία 300.000.000,00 €.

Αναλογιστήκανε ότι όσο ακριβαίνουν τα καύσιμα η Ελλάδα χάνει χρήμα με δύο τρόπους. 1ος τρόπος Έλληνες της παραμεθορίου ανεφοδιάζουν σε ποσοστό 40% τα Ε.ΙΧ. και τα Δ.Χ σε Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Τουρκία. 2ος τρόπος μειώνεται δραματικά η μετακίνηση τους με Ι.Χ αντί να πάει την βόλτα του με το αυτοκίνητο θα πάει με τα πόδια η με το αστικό. Μηπώς και εδώ πάει άπατο το καράβι?

3ον Αύξηση ΦΠΑ στα τρόφιμα 300.000.000,00 €.

Σκεφτήκανε τα τσακάλια οι σύμβουλοι ότι αυξηθήκανε κατακόρυφα οι απολύσεις με συνέπεια την μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών. Πως χάνει χρήμα με απλή λογική όταν στην τσέπη έχεις 1000,00 € και μένουν 300,00 € για να ζήσεις δεν θα πας στην ταβέρνα, δεν θα πας για καφέ, δεν πας δώρο σε κάποιον, δεν πάρεις 2 πακέτα τσιγάρα αλλά ένα, δεν θα φας κρέας 3 φορές την εβδομάδα αλλά μία και ούτε καθεξής.

Αναφέρω μερικά μόνο κομμάτια του προβλήματος γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γράφω μήνες.

Τα ποσά είναι ενδεικτικά γιατί δυστυχώς η παραπληροφόρηση από ΜΜΕ και κυβέρνηση έχει ξεφύγει τελείως.

Όμως υπάρχει κάτι που με πεθαίνει τελείως γιατί πιστεύω στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, μήπως λέω μήπως οι μισθοί των συμβούλων να πέφτανε στα 1.500,00 € για ένα χρόνο να παγώνανε οι λογαριασμοί τους και όλα τα έσοδα τους με Προεδρική απόφαση και να τους αφήνανε να τα βγάλουνε πέρα με αυτό το ποσό, να δούμε τι θα λέγανε και τι μέτρα θα περνάνε.

Αφυπνιστείτε κ. Πρωθυπουργέ σας περιτριγυρίζουνε άσχετα κολεγιόπαιδα με BMW και PORCHE που δεν ξέρουν που πάνε τα τρία κοιτάξτε τους Έλληνές στα μάτια και όχι στην τσέπη τους.
http://greekrealnews.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!