tromaktiko: Δημόσιοι VS Ιδιωτικοί

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Δημόσιοι VS Ιδιωτικοί



Έχετε την αίσθηση ότι αν απολυθούν μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι θα αλλάξει κάτι ? έχετε την αίσθηση ότι σε αυτήν την χώρα για τα μαύρα χάλια που έφτασε φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι ? φταίει ο μπακάλης που δεν έκοψε αποδείξεις ? και όλα αυτά τα τραγελαφικά που ακούμε εδω και μήνες?

Αν πιστεύεται κάτι τέτοιο κύριοι λείπαμε αλλά ζείτε σε άλλο κόσμο , ζείτε στον δικό σας μικρόκοσμο.
Εμείς που κατηγορούμε τους δημοσίους υπαλλήλους τώρα είμαστε αυτοί που τρέχουμε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση μήπως μας κάνουν και εμάς κανένα ρουσφέτι . Ξέρετε τι μας ενοχλεί? Ότι δεν ήμαστε εμείς στην θέση τους .

Τα λεφτά από την Siemens που είναι ? τα λεφτά από τα δομημένα ομόλογα ? τα λεφτά από το χρηματιστήριο? Τα λεφτά από τα εξοπλιστικά ? τα λεφτά από τα δημόσια έργα που συνεχώς υπερκοστολογούνται , τα λεφτά από τα ταμεία μας που τα πληρώνουμε δεκαετίες τώρα που πήγαν κύριοι ? Τα λεφτά από δεκάδες κοινοτικά πακέτα ? τα λεφτά από της ιδιωτικοποίησης κρατικών οργανισμών? Που πήγαν όλα αυτά ???

Δεν φταίει κανείς σε αυτήν την χώρα , φταίμε εμείς , είναι τόσο απλό , 30 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση , θυμάμαι τον εαυτό μου να ακούει τους μεν πολιτικούς να αποκαλούν τους δε ‘’κλέφτες’’ κανείς όμως δεν πήγε φυλακή και εμείς ακόμα αυτούς ψηφίζουμε . Μπράβο μας , και καλά να μας κάνουν.

Μας βαλαν στο παιχνίδι να άλληλοτρωγόμαστε και αυτοί κάνουν ήσυχα την δουλεία τους εξυπηρετώντας όλα τα συμφέροντα εκτός από τα δικά μας . Γιατί με τα λίγα μαθηματικά και οικονομικά που ξέρω , είναι αδύνατων μια χώρα με ρυθμό ανάπτυξης αρνητικό , με ρευστότητα 0 να επιβάλει συνεχώς μετρά φορολογικά που ταυτόχρονα μειώνουν την γέννηση φόρων , για να βγει από την κρίση. Μετά από όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε να ψηφίζουμε τους μεγαλύτερους προδότες της νεότερης ιστορίας του έθνους.

Μπράβο μας.
(Συγγνώμη για τα ορθογραφικά αλλά στο δικό μου χωριό , δεν φρόντισαν να κάνουν σχολείο )
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!