tromaktiko: Προβλήματα με τη Wind

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Προβλήματα με τη Wind



Ανήκω στους πολίτες που το εισόδημά τους είναι αρκετά μικρό. Προσπαθώ με τον τρόπο μου να περιορίσω τα έξοδα μου...
και ένας εξ αυτών, είναι να μειώσω τον λογαριασμό του κινητού μου τηλεφώνου, μεταπηδώντας σε χαμηλότερης χρέωσης πακέτο ομιλίας, που έχω σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα στη WIND.
Πραγματοποίησα λοιπόν αυτή μου την ενέργεια για αρχή και ύστερα από ένα μήνα, συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το μειώσω κι άλλο, οπότε θέλησα να ξαναλλάξω πακέτο με χαμηλότερο πάγιο. Έλα μου όμως, που για κακή μου τύχη, μου ανακοίνωσαν ότι δε μπορώ να το κάνω αυτό, μιας κ το άλλαξα πρόσφατα και πρέπει να περιμένω 4(!!! Ορίστε;;;) μήνες γι΄αυτό! Όταν ρώτησα το “γιατί” και ότι με αυτό τον τρόπο, με ωθούν να αλλάξω εταιρία (πράγμα ζημιογόνο για την WIND), με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας. Κι εγώ με το φτωχό μου μυαλό (συνάμα και τσέπÎ! ·), ρωτάω: Ποιός είσαι εσύ, που θα μου επιβάλλεις, τί θα κάνω εγώ με τα χρήματά μου, μιας κ εσύ μου παρέχεις υπηρεσία που εγώ σε πληρώνω;;; Θα πρέπει να πληρώσω ενα χ ποσόν x 4, εξαιτίας της πολιτικής της WIND; Σα να πάω να εργαστώ κάπου για 3 μήνες π.χ. και θα πω στον εργοδότη μου ότι “Ξέρεις μεγάλε, εγώ πληρώνομαι με 6μηνη σύμβαση, οπότε μου χρωστάς άλλους 3 μηνες”. Θα με διαολοστείλει, απολυτώς λογικά και θα με διώξει, όπως πρόκειται να κάνω κι εγώ και ν’ αλλάξω εταιρία. Θέλω να δείξω, τον παραλογισμό της υπόθεσης, που βέβαια, γίνεται αντιληπτός χωρί! ς το παράδειγμα.
Συν το γεγονός που παρατήρησα, ότι άλλαξαν τα νέα πάγια και τα ανέβασαν (περίπου κατα 5 ευρώ μέσο όρο). Πανέξυπνη κίνηση κύριοι -τί να πω;- ειδικά αυτές τις εποχές, αλλά στην τελική, δεν είμαι αυτός που θα κρίνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της WIND. Αλλά είμαι αυτός, που θα κρίνει το πώς και το πού, θα ξοδέψει τα χρήματά του. Γιατί έχω πάνω στο σβέρκο μου τον κρατικό φασισμό και τα νέα μέτρα, αλλά δε νομίζω να αντέχω κι άλλους παρόμοιους...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!