tromaktiko: Γ. Καραϊσκάκης 19-2-11

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Καραϊσκάκης 19-2-11



Κάποιες σκέψεις μετά από 45 χρόνια μπάλα.Ναι είμαι παναθηναϊκός. Φυσικά και έχω δει αδικίες και σφαγές σε όλες τις ομάδες και ειδικά στις μικρότερες.
Αυτό που έγινε όμως το Σάββατο το βλέπω για πρώτη φορά.
ΝΟ 1 φήμες λένε ότι έχουν μπει στο γήπεδο χιλιάδες βεγγαλικά κτλ γίνεται έρευνα και η απάντηση η επίσημη είναι ότι δεν βρέθηκε τίποτα.
ΝΟ 2 Στο Α ημίχρονο την υπεροχή και κατοχή την έχει ο ΟΣΦΠ απάντηση ΝΑΙ αλλά τουλάχιστον σε 4-5 περιπτώσεις έγιναν εγκληματικά διατεταγμένα φάουλ από παίκτες του ΟΣΦΠ και αυτά έγιναν από τους Ελληνες παίκτες γιατί άραγε από τους Ελληνες και όχι από τούς ξένους? Λέω εγώ τώρα μήπως κάποιος Κυριος του ΟΣΦΠ επιασε τους Ελληνες και τους έδωσε κάποιες εντολές σαν... σπάστε τους τα ποδάρια... και φυσικά αυτος δεν ήταν ο Κυριος (με κάπα κεφαλαίο) Βαλβερδε και γιατί η εντολή δεν έγινε στους ξένους παίκτες η απάντηση είναι γιατί οι άνθρωποι είναι σοβαροί και θα τους στέλνανε στον αγύριστο.
ΝΟ 3 Από επίσημα χείλια ανθρώπου του ΟΣΦΠ ακούστηκε για πρώτη φορά για το ματς της Ριζούπολης περί εκφοβισμού.(Μωραλης)
ΝΟ 4 άσχετο με το ματς τι έγινε άραγε με το θέμα των ηχογραφημένων ''δηλώσεων'' Θεοδωρίδη περί Ντοπαρισμένων ποδοσφαιριστών του ΟΣΦΠ και τα άλλα χαριτωμένα που ειπώθηκαν?
Νο 5 για τα υπόλοιπα ωραία που έγιναν δηλ. άκυρα γκολ- πέναλτι κτλ τα ξέρετε και τα διαβάζετε.
ΝΟ 6 Όλα τα πιο πάνω δεν δίνουν συγχωροχάρτι στους ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ του ΠΑΟ απλά τους επιβαρύνουν με άλλο ένα έγκλημα εις βάρος της ομάδας που την στείλανε γυμνή στα αγκάθια.Ι ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ για άλλη μια φορά δυστυχώς...
Φιλικό

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!