tromaktiko: Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε 39χρονη Κινέζα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου κοντά στη σήραγγα Αρτεμισίου

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε 39χρονη Κινέζα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου κοντά στη σήραγγα Αρτεμισίου



Συνελήφθησαν, αμέσως μετά την πράξη τους την Τρίτη το βράδυ, κοντά στη σήραγγα Αρτεμισίου, ύστερα από εκτεταμένες, κοινές αστυνομικές επιχειρήσεις των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αρκαδίας – Αργολίδας – Μεσσηνίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 & 38 ετών, Κινεζικής καταγωγής, οι οποίοι μαζί με άλλους δύο αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, απήγαγαν μία 39χρονη αλλοδαπή, Κινεζικής καταγωγής, με σκοπό τα λύτρα...
Στην κατοχή του ενός βρέθηκε πλαστό διαβατήριο Ιαπωνίας, με τη φωτογραφία του.
Η απαχθείσα βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα μέσα σε αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη μεταφορά της, το οποίο εγκατέλειψαν μετά τη σήραγγα Αρτεμισίου, ύστερα από καταδίωξη των περιπολικών της αστυνομίας.
Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών, προφανώς Κινεζικής καταγωγής.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη το βράδυ στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, τέσσερις άνδρες απήγαγαν με τη βία 39χρονη αλλοδαπή Κινεζικής καταγωγής και κάτοικο της περιοχής, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της. Οι απαγωγείς την τοποθέτησαν σε πορτ μπαγκάζ ΙΧΕ αυτοκινήτου και, χρησιμοποιώντας άλλο ένα αυτοκίνητο, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ύστερα από πληροφορία πολίτη που είδε το περιστατικό, διενεργήθηκαν άμεσα εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις και στις 10.30 το βράδυ της ίδιας ημέρας, εντοπίστηκε στα Παραδείσια του Δήμου Μεγαλόπολης, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα. Οι επιβάτες του, αφού δεν σταμάτησαν σε σήμα στάσης, κινήθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Εθνική Οδό, με κατεύθυνση προς Τρίπολη.
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο αργότερα και οι επιβαίνοντες σ’ αυτό το εγκατέλειψαν μετά τη σήραγγα Αρτεμισίου, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, βρέθηκε φιμωμένη με αυτοκόλλητη ταινία και δεμένη χειροπόδαρα, η 39χρονη γυναίκα.
Αστυνομικοί που αναζητούσαν τους δράστες, εντόπισαν στην ίδια περιοχή και σταμάτησαν για έλεγχο ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί, κάτοικοι Αθήνας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και οι δύο, αρχικά ύποπτοι, συμμετείχαν στην απαγωγή και ομολόγησαν τη συμμετοχή τους.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι οι απαγωγείς είχαν σκοπό να ζητήσουν λύτρα από το σύζυγό της, ο οποίος ασκεί εμπορικές δραστηριότητες στην περιοχή της Μεσσηνίας.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί τους αναζητούνται.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
www.report24.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!