tromaktiko: Καταγγελία για γιατρό νοσοκομείο​υ Α. Ανδρέας Πάτρας

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για γιατρό νοσοκομείο​υ Α. Ανδρέας Πάτρας



Έχοντας ενα πολυ ιδιατερο προβλημα με τη μεση μου και αφου ειμαι εγκυος επρεπε οπωσδηποτε να επισκεφτω το γιατρο ο οποιος με παρακολουθει.
Αν κι εγω ειμαι απο Αθηνα ηξερα οτι ο δοκτωρ Κ. δεχεται μονο στην Πατρα, έτσι εχασα μια μερα απ τη δουλεια ξυπνησα χαραματα και πηγα στο νοσοκομειο το ραντεβου μου ηταν 11 το πρωι.
Φτανοντας βλεπω γυρω στα 20 ατομα να περιμενουν. Πληρωσα εισιτήριο πηγα στη νοσοκομα και της ειπα οτι το ραντεβου μου ειναι στις 11 και οτι επειδη ειμαι εγκυος αν ειναι ευκολο να μην περιμενω παααρα πολυ λογω μικροβιων. Μου λεει μην ανησυχείς ειναι δυο κυριες πριν απο σενα και θα περασεις περναει μια ωρα και οι δυο κυριες δεν ειχαν μπει καν μετα απο λιγο βλέπουμε εκπληκτοι το γιατρο να βγαινει και να αραζει στο προαυλιο με καποιον αλλο γιατρο και να πινουν καφε για περιπου μια ωρα ο κοσμος φυσικα υπεφερε και περιμενε οταν με φωναξαν με ειδε ο βοηθος του ο οποιος ειχε το θράσος να με ρωτησει αφου ειμαι εγκυος τι τα θελω τα νοσοκομεια(!) και φυσικα μεχρι που εφυγα ο Κ. αραζε στο προαυλιο....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!