tromaktiko: Οικόπεδο εκτός σχεδίου στο Πυρνάρι με ρύπανση που αγγίζει την οικολογική καταστροφή

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Οικόπεδο εκτός σχεδίου στο Πυρνάρι με ρύπανση που αγγίζει την οικολογική καταστροφή



Δεν υπερβάλουμε με την περιγραφή "αγγίζει την οικολογική καταστροφή" Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Ρύπανση από κάθε λογής αντικείμενα που για να τα περιγράψουμε όλα θέλουμε μέρες.
Τα περισσότερα εύφλεκτα. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου που βρίσκεται στην οδό Νικηταρά χρησιμοποιεί τον χώρο ως συνεργείο αυτοκινήτων, σαν φανοποιείο, βάζει φωτιά σε διάφορα καλώδια προφανώς για να μπορεί να εκμεταλλευτεί τα σύρματα που έχουν μέσα, πλένει δεξαμενές πετρελαίου ρυπαίνοντας τον υδροφόρο ορίζοντα. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι οργιάζουν. Και το πιο σημαντικό? Στο διπλανό σπίτι μένει οικογένεια με 3 μικρά παιδιά!!!!!!!
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας θα ευαισθητοποιηθούν και θα το πάρουν πιο ζεστά γιατί εδώ και χρόνια είναι μόνο απλοί θεατές!!

ΥΓ. Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα καθώς και η διεύθυνση κατοικίας του η οποία σε βρωμιά δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τη ρύπανση που προαναφέραμε!!!!



Και για να ξυπνήσουμε κάποιες άσχημες μνήμες με την φωτιά που ξέσπασε την Δευτέρα, ‎15 Ιουνίου ‎2009, παραθέτουμε φωτογραφία γύρω από το συγκεκριμένο οικόπεδο που όπως μπορείτε να διακρίνετε η ρύπανση ήταν μικρότερης έκτασης!!! Έρχεται καλοκαίρι και ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές!!
















http://glyfadaaction.blogspot.com/2011/02/blog-post_4290.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!