tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Πολλά και ισχυρά φαβορί προσφέρει το πρόγραμμα της Πρέμιερσιπ στο σημερινό κουπόνι, το οποίο είναι πλήρες και προσφέρει μεγάλο αριθμό επιλογών σε όλα τα μέτωπα. Εντονη είναι η δραστηριότητα στο ταμπλό των διεθνών αγορών όπως πάντα. Αρκετά μεγάλα ονόματα των πρωταθλημάτων έχουν προβάδισμα για τη νίκη. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Στην Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει το διπλό της Μπάγερν Μονάχου μέσα στην Κολωνία με την απόδοση να πέφτει στο 1.45 και στο 1.40. Προβάδισμα στο 1.75 έχει η Χόφενχαϊμ με αντίπαλο την ασταθή Καϊζερσλάουτερν όπως και η Μπάγερ Λεβερκούζεν που εκτός έδρας είναι αρκετά δυνατή. Αμφίρροπες οι άλλες αναμετρήσεις της αγωνιστικής αφού οι διαφορές μεταξύ των αντιπάλων είναι μικρές.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην Πρέμιερσιπ. Ξεχωρίζει στο 1.35 η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στην ίδια απόδοση παίζει και η φιλοξενούμενη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υποχωρεί στο 1.60 το διπλό της Αρσεναλ και στο 1.45 η Εβερτον, ενώ κοντά στη νίκη βρίσκεται και η Τότεναμ που φιλοξενεί την Μπόλτον.

Στις άλλες κατηγορίες ξεχωρίζει η Λέστερ στο 1.50, η Λιντς στο 1.70, υποχωρεί η Πόρτσμουθ στο 2.00, όπως και ο άσος της Πρέστον στο 2.20. Πιέσεις δέχτηκαν το διπλό της Ράσντεν, η Τορκί, η Σουίντον στο 2.10, η Ρός Κάουντι στη Σκωτία στο 1.80, ενώ το διπλό της Μπράιτον έπεσε και κάτω από το 2.00.

Στο πρόγραμμα της Ισπανίας το απόλυτο φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα στο 1.15 και στο 1.10 χωρίς χάντικαπ και ακολουθεί η Βιγιαρεάλ στο 1.20. Στα απογευματινά ματς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και ξεχωρίζει η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο 1.70, ενώ πιέστηκε η τιμή της Οσασούνα προς το 2.00.

Ο άσος της ΑΕΚ είναι το σημείο που ξεχωρίζει στη Σούπερλιγκ, ενώ οι γηπεδούχοι Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός έχουν ένα μικρό προβάδισμα με αντιπάλους τη Λάρισα και τον Ηρακλή, αντίστοιχα, που θα παλέψουν τουλάχιστον για τον ένα βαθμό. Μεγάλο φαβορί στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν στο 1.20 και στο 1.25, ενώ πιέστηκε έντονα το διπλό της Αλκμααρ στο 1.50. Μέτρια η Φένλο και αυτό δίνει περιθώρια στη φιλοξενούμενη Μπρέντα, ενώ υποχωρεί  στο 1.60 η απόδοση της Χέρενφεν που υποδέχεται τη Ναϊμέγκεν.

Αποδυναμώθηκε η Σαμπντόρια και αυτό δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα στη γηπεδούχο Ουντινέζε. Τον τίτλο της πιο αντιφατικής ομάδας του Καμπιονάτο διεκδικεί η Γιουβέντους που δοκιμάζεται στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι, η οποία αποτελεί έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.

Στο Βέλγιο, η Αντερλεχτ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την Σιντ Τρούιντεν. Ξεχωρίζει κάπως η Σερκλ Μπριζ στο ματς με τη Μαλίν, ενώ οι δυσκολίες είναι μεγάλες στις δύο άλλες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Στο Σαμπιονά ξεχωρίζει ο άσος της Μαρσέιγ με αντίπαλο την ουραγό Αρλ, ενώ στα άλλα παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν ένα σχετικό προβάδισμα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι αντίπαλοι τους δεν έχουν δυνατότητες. Στο Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν κινήθηκε ανοδικά η τιμή του άσου προς το 2.50, με τις αγορές να υπολογίζουν τους φιλοξενούμενους για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι και στο πρωτάθλημα του Μεξικού με της Κρουζ Αζούλ να θεωρείται η πιθανότερη νικήτρια σε αποδόσεις κοντά στο 1.60. Σε γενικές γραμμές πάντως θέλει προσοχή αφού η διοργάνωση ξεκίνησε πρόσφατα και οι ομάδες δεν έχουν σταθεροποιηθεί και δεν εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!