tromaktiko: Σχετικά με "Άρνηση πληρωμής από Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Καλαμάτα"

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με "Άρνηση πληρωμής από Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Καλαμάτα"



Αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα όπου είναι στην κρίση του πράκτορα. κανονικά όλα τα δελτία εξαργυρώνονται σε όλα τα πρακτορεία..
 (αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_6358.html)
όμως καθημερινά από τα πρακτορεία μας περνάει πόλις κόσμος ο οποιος φέρνει δελτία από αλλα πρακτορεία. εμείς οι πράκτορες αυτά τα χρήματα θα τα πάρουμε από τον οπαπ μετά από 5-6 μέρες. άρα σκλαβώνουμε χρήματα μας χωρίς να έχουμε βγάλει την "προμιιθεια" κέρδους του δελτίο όπου έπαιξε ο παίχτης. και πέρα από αυτό που όπως ανέφερα είναι στην κρίση του κάθε πράκτορα άμα το εξαργυρώσει η όχι, κάθε δευτερα και πέμπτη μέχρι το μεσημέρι όλοι οι πράκτορες πρέπει να πληρώσουν στην τράπεζα τον οπαπ. εάν ένας πράκτορας δεν έχει χρήματα και του λείπουν θα είναι λίγο "κλειστός" στο να δώσει χρήματα από το ταμείο διότι το κάθε euro είναι πολύτιμο. άμα δεν πληρωθεί η τράπεζα μέχρι το μεσημέρι την επομενη μέρα οι μηχανές θα είναι κλειστές από τον οπαπ και δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει το μαγαζί

Αναγνώστης

---------------------

Αγαπητε φιλε εχεις απολυτο δικιο. Η πραξη αυτη του πρακτορα ειναι παρανομη κ αυτο μπορει να το διαπιστωσει κανεις πισω απο οποιοδηποτε δελτιο του οπαπ οπου αναφερει:"Τα κερδη εισπραττονται απο τα εξουσιοδοτημενα απο την οπαπ πρακτορεια ή απο τις συνεργαζομενες με αυτην τραπεζες, συμφωνα με τη διαδικασια που οριζει καθε φορα η οπαπ αε." Δεν αναφερει καπου οτι κερδη εισπραττονται απο το πρακτορειο στο οποιο συμπληρωθηκε το δελτιο.

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!