tromaktiko: Απάντηση σε κείμενο με τίτλο

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση σε κείμενο με τίτλο



Διάβασα με ενδιαφέρον το -ανώνυμο φυσικά- άρθρο ενός αναγνώστη, ο οποίος ενώ προσπαθεί φιλότιμα να μας πείσει ότι απλά αγνοεί τη Δημοτική Αστυνομία...
, κάθισε στις 7:15 το πρωί να γράψει ένα αρκετά ευμεγεθες κείμενο σχετικά με το επάγγελμα μου.
Η αληθεια είναι πως σίγουρα έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να ασχολούμαι με τον κάθε πικραμενο, αλλα επειδή καμία φορα ο κάθε γραφικός του διαδικτυου νομιζει πως είναι κάποιος ανίκητος υπερηρωας όταν γράφει μια παπαρολογια, είπα να ασχοληθώ λίγο -πολυ λίγο όμως- μαζι του μια και έχω απογευματινή βάρδια.
Μας λέει αρχικά ο γραφικός... αναγνώστης τι δεν είναι. Πείτε μας τελικα τί είστε; νομικός; προφανώς οχι και το ύφος και η ημιμάθεια σας σας προδίδουν. Ελεύθερος επαγγελματίας; δε θα καθοσασταν να γράφετε ολόκληρο κείμενο στις 7:15 το πρωί μια και σίγουρα θα είχατε άλλες έννοιες. Δημόσιος υπάλληλος προφανώς δεν καταφέρατε να γίνετε όσο κι αν προσπαθήσατε, εξ ου και η πίκρα. Ιδιωτικός υπάλληλος ίσως αν δουλεύετε με βάρδιες αλλα μάλλον θα είχατε άλλες έννοιες, οπότε προφανώς είστε απλά χασομερης που ψάχνει κάτι να ασχοληθεί με τα συνυπαρχοντα φυσικά κόμπλεξ που φέρνει η αίσθηση της ανεπάρκειας για τον εαυτό σας, μια και ψάχνετε λόγο ύπαρξης μέσα απο λιβέλους οπως αυτός που γράψατε για τη Δημοτικη Αστυνομια.
Προφανώς εχετε κάποιο πρόβλημα και με το "Ελληνουλικο" ύφος μια και τόσο απαξιωτικά χρησιμοποιείτε τον προσδιορισμό όπως και για τους συναδελφους της καθαριότητας!
Δυο διάφορες μας λοιπόν είναι ότι εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Ελληνες -εσεις προφανώς είστε... Ελληνισμός μια και ξέρετε και το ύφος- και ότι σεβόμαστε τον τελευταίο υπάλληλο καθαριότητας περισσότερο απο τον κάθε ανώνυμο, γραφικό του διαδικτύου, μια και χάρη στον υπάλληλο καθαριότητας και το έργο του είμαστε υγιείς και ζούμε κάπως ανθρώπινα.
Με την ημιμάθεια σας δε θα ασχοληθώ πολυ, ρωτήστε να μάθετε τι σημαίνει και πωσ ασκειται η κάθε αρμοδιότητα. Αφού ως άλλος "αστυνόμος Σαΐνης" μας... "ξεμπροστιαζετε" με βάση το Ν. 3731, θα βρείτε και αυτο. Φυσικά δεν θα το γράψετε μια και τοτε θα πρέπει να βρείτε άλλο παιχνίδι αφού θα έχει χαθεί ο ενας λόγος της ύπαρξης σας.
Διαβάζω εκφράσεις του τύπου "θα γελάσουμε" και "θα πεθάνουμε",μπορείτε να γελασετε και να πεθάνετε ελεύθερα μέχρι τοτε όμως, επειδή δε γίνεται να είναι ενας Δημοτικος Αστυνομικος σε κάθε σημείο της Αθηνας ή της κάθε πόλης και να επεμβαίνει σε καταστάσεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, μπορείτε να κάνετε κι ένα τηλέφωνο να αναφέρετε στο Δημο σας κάποιο πρόβλημα -οχι τα ψυχολογικά σας- και να ενεργήσει η αρμόδια υπηρεσία. Φυσικά ως κλασσικό δείγμα ανεύθυνου φωνακλα που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του απο τις εντυπώσεις, δεν το εχετε κάνει πιθανότατα ποτε.
Φυσικά και θα μας φερεστε ως σε Δημοτικους Υπάλληλους μια και τέτοιοι είμαστε εσεις;;; Τι είστε τελικα;
Κι εδώ έρχεται η απάντηση: απο όλες τις αρμοδιότητες, δε σταθηκατε σε μια του παρεμποριου!!!
Το παρεμποριο ασκείται κατα κύριο λόγο απο λαθρομετανάστες, ομάδα πληθυσμού που προστατεύεται απο τους εργολάβους της εναντίωσης σε οποιαδήποτε αρχη επιβολής του νομού. Το μεγαλοσχημο... υφακι σας καθώς και η υποτιμητική έκφραση "Ελληνουληδες" μαρτυρούν ότι ανήκετε στην κατηγορία εκείνη ανθρώπων που βλέπουν στολή, ακούν τη λέξη "τάξη" και βγάζουν φλύκταινες. Το ίδιο μαρτυραει και η αμπελοφιλοσοφια σας σχετικά με τους νομούς!
Φυσικά όλα αυτα ανώνυμα, μια και επώνυμα η κατα πρόσωπο δε θα τα λέγατε ποτε, και το γατακι μου είναι αλήθεια έχει φοβίες...!
Πάρτε λοιπόν και το υπόλοιπο 2-3% του πληθυσμού που ονειρεύονται αταξία, λαθρομετανάστευση, παρανομία και ασυδοσία και πηγαίνετε να κρυφτειτε πουθενά μια και πλέον ο κόσμος σας έχει μάθει.
Για το έργο μας μιλάνε οι αριθμοί, και οχι ο κάθε πικραμένος και φυσικά οχι ενας ανύπαρκτος, ημιμαθής όπως εσείς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!