tromaktiko: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ



Τα κατεστημένα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων, οι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι και οι προδότες πολιτικοί λένε συνεχώς ψέματα και συκοφαντούν τους εργαζόμενους των ΜΜΜ. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε και να σας πούμε την Αλήθεια που κρύβουν και δεν αφήνουν να ακουστεί...

ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ :
Τα ΜΜΜ είναι ελλειμματικά.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ :
Πως τα ελλείμματα του ομίλου ΟΑΣΑ τα έχει δημιουργήσει το ίδιο το κράτος που ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ!

ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ :
Οι εργαζόμενοι των ΜΜΜ αμείβονται με 4000 ευρώ τον μήνα!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ :
Ότι οι εργαζόμενοι αμείβονται σύμφωνα με τις συμβάσεις τους ΛΟΓΙΚΟΥΣ μισθούς με τον μέσο όρο του οδηγού λεωφορείου να είναι στα 1300 ευρώ. Νομίζει κανείς ότι τους έπιασε ο πόνος για τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους των 600-700 ευρώ; ΛΑΘΟΣ οι ίδιοι και τα αφεντικά τους έχουν ξεκινήσει μειώσεις μισθών και στον ιδιωτικό τομέα!

ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ :
Στις απεργίες πληρωνόμαστε!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:
Ότι αυτό είναι ένα από τα πιο ΒΡΩΜΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ που έχουν ακουστεί ποτέ! Δεν υπάρχει περίπτωση να απεργούμε και να πληρωνόμαστε και όποιος το λέει είναι ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. Τελικά όσο πιο τρελό και απίστευτο είναι ένα ψέμα τόσο πιο εύκολα κυκλοφορεί στον κόσμο.

ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ :
Οι απεργίες μας ταλαιπωρούν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:
Ότι οι στάσεις εργασίας που κάνουμε από τις 11:00 μέχρις τις 15:00 – 16:00 είναι η λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό που το πρωί μπορεί να πάει κανονικά στην εργασία του.


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΡΓΟ! ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΟΤΙ Η ΕΘΕΛ ΑΠΕΣΥΡΕ 250 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ; ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ Ο Ο.Α.Σ.Α ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 15% ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ «ΚΟΨΙΜΟ» ΒΑΡΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Ή ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ;

ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΠΙΒΑΤΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΑΤΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΈΛΛΗΝΑ. ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ! ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ!
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ

etheldrivers.blogspot.com/2011/02/blog-post_380.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!