tromaktiko: Σχετικά με : Πως η Cosmote κλέβει τους συνδρομητές της

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με : Πως η Cosmote κλέβει τους συνδρομητές της



Πείτε στον αναγνώστη σας να καταγγείλει τις εταιρίες που εμπλέκονται KAI την Cosmote στην ΕΕΤΤ (www.eett.gr) γιατι πραγματικά το έχουν ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΕΙ με χρεωστικά μηνύματα χωρίς να κάνεις αποδεκτό με δικό σου μήνυμα πως θες να χρεωθείς για οποιαδήποτε "υπηρεσία". Τα μηνυάμτα αυτά υποτίθεται οτι προσφέρουν κάποια "υπηρεσία¨!
Η παράνοια είναι πως έίναι το ίδιο πράγμα με το να έρχεται κάποια εταιρία έξω από το σπίτι μας και να μας αφήνει κάτι, και ο Δήμος που είναι υπεύθυνος για το δρόμο να μας ζητάει Τέλη για να πληρωθεί η εταιρία - άσχετα που ΔΕΝ υπάρχει απόδειξη πως ζητήσαμε αυτό το κάτι!
Αναγνώστης

----------------------------

Αγαπητέ φίλε, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τα 5ψηφια νούμερα που σου στέλνουν διαφημιστικά δεν είναι της cosmote αλλά εταιρίες που για να σταματατήσουν να σε "ενοχλούν" πάρε τηλέφωνο την cosmote, πες τους το 5ψήφιο νούμερο το οποίο δεν θες να σε ξαναενοχλήσει και θα σου δώσουν το τηλέφωνο της εταιρίας αυτής.Θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα ζητήσεις να μην ξαναχρησιμοποιηθεί το νούμερό σου.Δεν σας κλέβει κανείς αν είστε προσεκτικοί με τη χρήση του κινητού σας,μην ανησυχείτε.

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!