tromaktiko: Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους



Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους αναγνώστες σας που δημοσίευσαν χωρίς δεύτερη σκέψη την άποψη τους για τους ομοφιλοφιλους κ την σεξουαλικη τους δυσλειτουργικοτητα ότι καλώς η κακώς ζούνε σε δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα κ ότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρωπη έχουν αναγνωριστεί τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων όπως θα συμβεί αργά η γρήγορα κ στο Ελαδισταν.
Αν δεν τους αρέσει θα τους πρότεινα να μετακομίσουν σε μια μη ευρωπαϊκή χώρα - μουσουλμανική κατα προτίμηση ... Προσωπικά είμαι ένας υγιεστατος ομοφυλοφιλος με πολλούς φίλους κ μεγάλο κύκλο και όταν βγαίνω έξω σε σχετικά μαγαζιά βλέπω παρά πολλούς σαν εμένα.. Υπάρχουμε ανάμεσα σας κ ίσως μέσα στα ίδια σας τα σπίτια ... Τώρα με κάτι στενομυαλους κ κολλημενους στα τουρκικά μουσουλμανικά ήθη κ έθιμα που η επανάσταση δεν κατάφερε να εξαλείψει να ζούνε ανάμεσα μας δεν είναι τυχαίο που πολλοί ομοφυλόφιλοι καταπιέζονται κ κάνουν οικογένεια η κρύβονται στην Ελλαδιτσα . Ποιος πληρώνει όμως την νύφη όταν τους βγαίνει το gay attitude που καταπιεζουνε... Ξυπνηστε κ προχωρηστε μπροστά ..... Μην κατακρινετε τον άλλον για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Αναγνωστης

-------------------------------------------------

Σχετικά με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_6134.html .
Θα ήθελα πρώτα απ όλα να ρωτήσω τον φίλο που γράφει πως: «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παραδρομή της φύσης, ούτε είναι φυσιολογικό φαινόμενο.
Είναι επίκτητη ανωμαλία, είναι κατάλυση των φυσικών νόμων, μια διαστροφή χωρίς προηγούμενο και συν τοις άλλοις είναι και τελείως αντιαισθητική. Αναμφίβολα αποτελεί (μη φυσιολογική) σεξουαλική επιλογή, όπως και η κτηνοβασία και ο αυνανισμός.» Πως το γνωρίζει με τόση βεβαιότητα ότι είναι επίκτητη ανωμαλία; Βιολόγος γενετιστής είναι και αποκωδικοποιήσε όλο το ανθρώπινο γονιδίωμα;
Επίσης προς όλους αυτούς που λένε " ώρα καλή κι αέρα στα πανιά των ομοφυλοφίλων " (επειδή εδώ είναι Ελλάδα και δεν τους ανέχονται και να γιαυτό να πάνε σε μια χώρα όπου θα έχουν αποδοχή, επειδή λοιπόν δεν υπάρχει τέτοια χώρα σ όλο τον κόσμο που ολοκληρωτικά να τους αποδέχονται) έχω να προτείνω χώρες να πάνε αυτοί με τους ομοϊδεάτες τους αδελφούς μουσουλμάνους και να αφήσουν εμάς ήσυχους. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Πρόταση Νο 1:
Στη σαουδική Αραβία όπου η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο.
Πρόταση Νο2:
Στο Λίβανο:
Είναι νόμιμο να κάνεις σεξ με ζώα , αλλά μόνο με θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα είναι μεγάλο έγκλημα. (Ελπίζω σύντομα και πάντα με την συμβολή των ανωτέρω κυρίων, όταν με το καλό πάνε εκεί να διορθωθεί ο νόμος και να περιλαμβάνει και τα θηλυκά ζώα)
Πρόταση Νο3:
Στη Σιγκαπούρη:
Ο πεοθηλασμός είναι παράνομος, εκτός αν πρόκειται για προκαταρκτικό. (Το τελευταίο θα το διορθώσουμε).
Η πορνογραφία είναι παράνομη.
Θεωρείτε πορνογραφία να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι σου, με ποινή πρόστιμο.
Τέλος μια ακόμα πιο τολμηρή πρόταση είναι:
Στην Ινδονησία:
Απαγορεύεται ο αυνανισμός και η ποινή για αυτό το αδίκημα είναι ο αποκεφαλισμός.

Αλλά διστάζω να τους το προτείνω γιατί εκεί θα το χάσουν το κεφάλι τους.

Ένας «ομαλός» ετερόφυλος που δεν αισθάνεται να κινδυνεύει από τις προσωπικές επιλογές των ομοφυλόφιλων αλλά από την φασιστική νοοτροπία αυτών που τους κυνηγούν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!