tromaktiko: Πότε θα πάρετε το μήνυμα;

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πότε θα πάρετε το μήνυμα;



Κύριε Ραγκούση, Κύριε Παπουτσή! Κύριοι της δήθεν "ελληνικής" κυβέρνησης!! Πότε άραγε θα πάρετε το μήνυμα πως τα χέρια και οι επιβουλές σας δεν έχουν θέση εδώ στην Κερατέα;
Μόλις σήμερα και πάλι γελοιοποιηθήκατε με τον πιο περίτρανο τρόπο, αφού τα παλικάρια σας δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ... επίσκεψη των κατοίκων της περιοχής. Και μη μου πείτε πως ήρθαν με άδεια χέρια στα περήφανα σώματα των ΥΑΤ (δηλαδή των ΜΑΤ) και των ΥΜΕΤ. Όλο και κάτι τους χαρίσανε.

Καλά, δεν καταλαβαίνετε πότε είσστε καλοδεχούμενοι σε μία περιοχή που πάτε και πότε όχι; Ελάτε λοιπόν να σας ξαναμάθουμε το Σαβουάρ Βίβρε:

Αν είσαι ανεπιθύμητος το καταλαβαίνεις από το γεγονός πως ο οικοδεσπότης σου λέει "Φύγε, δεν σε θέλω εδώ!" Και εσύ ... φεύγεις!!!! Και δεν σκέφτεσαι πως θα ξαναγυρίσεις, γιατί αυτός ο οικοδεσπότης μπορεί να'χει και τίποτε τσομπανόσκυλα που θα σου δαγκώσουν το ...μπούτι, αν ξανάρθεις απρόσκλητος!! Απλά ....φεύγεις και ζητάς και συγγνώμη που ενόχλησες!!!

Αλλά και σεις, βρε παιδιά, γιατί τους κόψατε απο το ηλιόλουτρο που κάμανε τα παλικάρια του Ραγκούση - Παπουτσή - Μπόμπολα (τώρα τη σειρά βάλτε την εσείς όπως θέλετε, δεν έχει και μεγάλη σημασία, και οι τρεις χαμένοι από χέρι είναι!). Εκεί που τα παλικάρια ξεκουράζονταν και μάζευαν ήλιο, γιατί στα μπουντρούμια που τους έχουν συνήθως στοιβαγμένους, μόνο ήλιο δεν βλέπουν εκτός από τον πράσινο ήλιο που τους είχε τάξει κάποτε εκείνος ο ...πως τον λένε...α ναι, ΓΑΠ!!, άλλη ευκαιρία δεν έχουν να ζεσταθούν.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε: ΡαγκουσοΠαπουτσιδοΜπόμπολοι πάσης φύσης, μαζέψτε τα, πάρτε τα τερατοειδή πρασινοστρουμφάκια σας που ξέρουν μόνο να χτυπάνε, και έχουν μάλιστα ιδιαίτερο ζήλο στο να ξυλοφορτώνουν ανυπεράσπιστους συλληφθέντες, ανήμπορους, γέρους, γυναίκες, εγκυμονούσες, γριές και παιδιά, γιατί από αυτούς δεν κινδυνεύουν, και πηγαίνετε σε άλλες παραλίες - κατά προτίμηση βαθιά μέσα στα νερά - να παίξετε, ή ακόμα και να πνιγείτε.

Με απέραντη στοργή
λαυριωτική

forkeratea.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!