tromaktiko: "Καμαρούλα μια σταλιά"

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

"Καμαρούλα μια σταλιά"



Στα νότια του Λος Αντζελες μετακομίζει η Μπρίτνει Σπίαρς, στο νέο της παλατάκι που είναι μόλις…είκοσι χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων! Απ’ ότι φαίνεται η 29χρονη δεν ένιωθε άνετα στο παλιό της σπίτι και είπε να πάει σε ένα μεγαλύτερο. Το ακίνητο σύμφωνα με πληροφορίες του In Touch διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 13 μπάνια!

Όπως αναφέρει στο περιοδικό ο γνωστός μεσίτης του Χόλιγουντ Chad Rogers στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει ειδικός χώρος, ώστε η τραγουδίστρια να μπορεί να γυμνάζεται και να διατηρείται σε φόρμα, ενώ ένα από τα υπνοδωμάτια είναι από πάνω μέχρι κάτω ροζ. Κανείς ωστόσο δεν ξέρει αν η πριγκίπισσα της ποπ το κρατήσει σε αυτές τις αποχρώσεις για να της θυμίζει την αθώα πλευρά του εαυτού της ή το βάψει καθώς έχει δυο γιους που προφανώς θα προτιμούν το μπλε.

Στο σπίτι υπάρχει επίσης πλήρως επιπλωμένο παιδικό δωμάτιο. Όσο για τους εξωτερικούς χώρους αυτοί κι αν είναι τεράστιοι. Ιδιωτικοί κήποι, γήπεδα του τένις, πισίνα, νεροτσουλήθρες και καταρράκτες είναι μερικά από τα μέρη που θα συναντήσει κάποιος αν περιηγηθεί στην έπαυλη.

Ποιοι θα είναι όμως οι γείτονες της Μπρίτνει; Η Τζένιφερ Λόπεζ, οι Οζμπορνς αλλά και οι Καρντάσιανς είναι μερικοί από τους ιδιοκτήτες των διπλανών σπιτιών. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι όλες οι «βίλες» βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη ιδιωτική κοινότητα όπου λειτουργούν δικά τους Starbucks, σουπερμάρκετ αλλά και εστιατόρια ώστε οι celebrities να παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΠΗΓΗ: Daily Mail
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!