tromaktiko: Τελικά φταίει ο δανειζόμενος ή η τράπεζα;

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τελικά φταίει ο δανειζόμενος ή η τράπεζα;



Τελικα απο την ανάρτηση αυτη http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_1019.html ο αναγνωστης λεει ξεκαθαρα οτι για ολα φταει ο Υπαλληλος!!
Πατε καλα; Ολα αυτα που γραφονται οχι μονο ειναι φανταστικα αλλα και εκτος πραγματικότητας! Απλα φιλε σου θετω τα εξης: Χθες στην εκπομπη του ΑΛΦΑ με τιτλο "Για Λογαριασμο σας" ηταν ενας ο οποιος ειχε μαγαζι internetcafe και εβγαζε καθε μερα τουλαχιστον ?1000 και εμεινε ταπι... επειδη ηταν σπαταλος και επαιρνε το αεροπλανο απο Αθηνα και πηγαινε αυθημερον στην Κρητη για καφε!! Αρα σε αυτον τον εφαγε η τραπεζα... οχι μαλλον οπως λες... ο υπαλληλος!
Δεν ντρεπεσται λεω εγω!!! Οσο για το οτι γραφονται πραγματα εκτος τοπου και χρονου ειναι το γεγονος οτι απο ενα λογαριασμό οψεως μπορει να δει καποιος την οικονομικη κατασταση μιας επιχειρησης.... Αυτο κιαν ειναι πρωτοτυπια... τυφλα να χουν οι Ισολογισμοι και τα ισοζυγια.. εαν ξερεις τι ειναι αυτα!
Γενικα το κειμενο σου φιλε ειναι εντελως ΑΤΟΠΟ και ΑΚΥΡΟ που μονο να κατηγορησει τους τραπεζικους υπαλληλους! αληθεια ποσοι ειναι αυτοι οι τραπεζικοι των 1300 με τι βιλες και τα πολυτελη αμαξια? Δε θα σου πω οτι δεν υπαρχουν κακοι υπαλληλοι, αλλα μην κατηγορεις τους υπαλληλους που παιρνουν 700 ευρω γιατι τοσα παιρνει ενας υπαλληλος χωρις πτυχιο κτλ..
Οσο για τα υπολοιπα, ας δουνε οι ιιδοι οι επιχειρηματιες πως λειτουργουν και μετα να προσπαθουν αν βρουν δικαιολογιες αλλου και μαλιστα φτηνες δικαιολογιες οπως αυτα που γραφεις

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!