tromaktiko: Σχετικά με το θέμα Για την βαρβαροτητα των ΜΑΤ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με το θέμα Για την βαρβαροτητα των ΜΑΤ



Αρχίζοντας με τον σχολιασμό όσων συγκρούονται με τις δυνάμεις καταστολής ως αργόσχολα, κακομαθημενα, πλουσιοπαιδα όπως ο συγκεκριμένος αναγνώστης σχολιάζει
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9968.html , θα ήθελα να απαντήσω...

Είμαι φοιτητής και βλέπω καθημερινά την μικρή ελλαδίτσα να ξεπουλάει ο,τι έχει, όνειρα, πολιτισμό αρχές, και αναρωτίεμαι ποιό θα είναι το μέλλον μου.

Δεν θέλω να υπερασπιστώ τους συγκεκριμένους "αντιεξουσιαστές", ομώς νιώθω την οργή τους, το μίσος τους, εναντία σε όλα. Πολιτικούς, Μπάτσους, Καθηγητές, και κάθε μορφη εξουσίας.

Και ρωτώ αγαπητέ αναγνώστη, που κατηγορείς αυτα τα παιδία
ως αργοσχολα, κακομαθημενα, πλουσιοπαιδα, μήπως εσυ μεγαλωσεις στην εποχή που όλα ηταν ανθηρά?. Μήπως εσύ ησουν ο βολεμμένος της υπόθεσης που τα είχες ολα έτοιμα στο πιάτο χωρίς να αγωνιστείς για τίποτα?.
Είσαι απόλυτα σιγουρος οτι αυτα τα παιδιά ειναι πλουσιόπαιδα που τα έχουν κανονισμένα απο τον μπαμπά τους?.
Θα μπορούσα να δεχτώ άλλους χαρακτηρισμούς ίσως, αλλα μάγκα μου οταν νιώσεις την ΟΡΓΗ μας, οτάν ΜΑΧΕΣΑΙ για 550 ευρώ, τότε έλα να μιλήσουμε για αργοσχολα, κακομαθημενα, πλουσιοπαιδα.

ΟΚ ψηλέ?
Εσύ δεν έζησες ποτέ σε δύσβατους καιρούς, κομπλεξάρα.
ΟΤΑΝ ομως το παιδί σου πεθάνει απο ξυλοδαρμό ή σφαίρα μπάτσου, τοτε θα βγείς απο τον λήθαργο σου.


Αναγνώστης

----------------------------

Ως προς την Ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9968.html , απλά θα ήθελα να πώ ότι: Οποιοσδήποτε δεν έχει ζήσει οποιαδήποτε γεγονότα απο κοντά και δεν έχει βιώσει την αντίδραση των ΜΑΤ, δηλαδή δεν έχει κατέβει σε διαδήλωση και δεν έχει παλέψει/αντιδράσει ποτέ για κάτι, δεν μπορεί να έχει άποψη, η τουλάχιστον να ξέρει ότι σίγουρα είναι λάθος, και έγω μπορώ να λέω ότι ο Μουμπάρακ ήταν καλός ηγέτης αλλά δεν έχω ζήσει στην Αίγυπτο. Ελπίζω να καταλαβαίνουμε τι έννοω , και συγκεκριμένα να πώ οτι η δουλειά των ΜΑΤ, τελειώνει με μια προσαγωγή όχι με ξύλο, ο,τιδήποτε και να έχει κάνει ο άλλος. Τωρα μου έρχονται πολλά πράγματα ακόμα να πω για το Ον που έκανε την παραπάνω ανάρτηση αλλα δε νομίζω οτι μπορεί να γίνει κάτι ούτε να αλλάξει κατι, αν δεν το βιώσει δεν θα αλλάξει.

Αναγνώστης




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!