tromaktiko: Εκδηλώσεις Τσικνοπέμπτης από το Δήμο και την Κ.Ε.Π.Α. Σερρών

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Εκδηλώσεις Τσικνοπέμπτης από το Δήμο και την Κ.Ε.Π.Α. Σερρών



Ο Δήμος και η Κ.Ε.Π.Α. Σερρών σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της οδού Εθν. Αντίστασης, στο πλαίσιο εορτασμού των Απόκρεω, συνδιοργανώνουν, μεταξύ άλλων, αποκριάτικο ξεφάντωμα την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011.Με ώρα έναρξης τις 7 το απόγευμα θα γίνει διαγωνισμός καλύτερου καρναβαλιού για μικρούς, μεγάλους καθώς και ομάδες με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και συγκεκριμένα:
- 1ο Βραβείο ομάδας 1000 ?
- 1ο Βραβείο ατομικό 1000 ?
- 2ο Βραβείο ατομικό 500 ?
- 3ο Βραβείο ατομικό 200 ?
Οι Σερραίοι, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης θα μπορούν να ψηφίζουν από το κινητό τους με SMS το νούμερο του καρναβαλιού που επιθυμούν καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα περνούν από ειδικά κατασκευασμένη, υπερυψωμένη ράμπα που θα στηθεί στη διασταύρωση των οδών Ζλάτκου& Εθν. Αντίστασης ώστε να είναι θεατοί από όλους.
Γύρω στις 11 το βράδυ θα καταμετρηθούν οι ψήφοι και θα απονεμηθούν τα χρηματικά έπαθλα ενώ, την παρουσίαση και τηλεοπτική κάλυψη θα κάνει η TV.S.
Παράλληλα από τις 8μ.μ., έως και την ώρα της βράβευσης, εμπρός από το κτίριο της Δ.Ε.Π.Κ.Α., θα διασκεδάζει τους καρναβαλιστές το οκταμελές μουσικό συγκρότημα AROMA CARIBE σε αποκριάτικους ρυθμούς που θα ακούγονται σ' όλο το μήκος της Εθν. Αντίστασης έως την Πλ. Ελευθεριας.
Τα νούμερα συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται, θα διανέμονται από το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στα καταστήματα της οδού Εθν. Αντίστασης, τα οποία και θα έχουν αναρτημένη σχετική πρόσκληση στην πρόσοψή τους.

Στις 6 το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, στον αύλειο χώρο του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ν. Σερρών (οδός Εμμ. Ξάνθου 3), ο Σύλλογος θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν Ηπειρώτικα χορευτικά δρώμενα από παιδικές χορευτικές ομάδες του Συλλόγου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Οινούσας και του Συλλόγου Άνω Βροντούς.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με τη συμμετοχή όλων και θα προσφερθούν κρασί και μεζέδες, προσφορά του Πανηπειρωτικού Συλλόγου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!