tromaktiko: Καταδικάζω αλλά δεν Ξεχνώ !

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Καταδικάζω αλλά δεν Ξεχνώ !



Τις τελευταίες ημέρες έχω ειλικρινά εκπλαγεί. Μετά τα επεισόδια στο Καραΐσκάκη όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται συνεχώς με την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού λες και αυτό γίνεται για πρώτη φορά.
Λες και οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι τα μοναδικά κακά παιδιά και ευθύνονται για όλη την κατάντια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Αγαπώ πολύ την ομάδα μου και είμαι πολύ στεναχωρημένος τόσο από την εύνοια του Διαιτητή που δεν την ήθελα γιατί είναι ισως η μοναδική χρονιά που όλοι παραδέχονται πως είναι η συνολικά καλύτερη ομάδα και αυτή η εύνοια της έκανε κακό όσο και για όλα αυτά τα καλόπαιδα ή καφρους κατα άλους που δεν σκέφτονται και κάνουν κακό στην ομάδα μας και στην τεράστια Ιστορία της.
Καταδικάζω λοιπόν τα διαιτητικά σφυρίγματα.
Καταδικάζω την απαράδεκτη είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού και την επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟ.
Καταδικάζω τα περσινά επεισόδια στο Μπάσκετ που ο Ολυμπιακός τημωρήθηκε με 7 αγωνιστικές.
Καταδικάζω τα γεγονότα της Ριζούπολης και την εύνοια της Διαιτησίας για πολλά χρόνια.
Καταδικάζω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που συμπεριφέρεται σαν κακός οπαδός της ομάδας αλλά επίσης
Δεν ξεχνώ την δεκαετία πρό Κόκκαλη όπου ο Παναθηναϊκός είχε την εύνοια της Διαιτησίας και την Διαιτητική Διετία Πατέρα.
Δεν ξεχνώ το πιστόλι που έδειξε ο Βαρδινογιάννης μέσα στο Αγωνιστικό χώρο σε Διαιτητή και την πρόσφατη διακοπή αναμετάδοσης .
Δεν ξεχνώ τα επεισόδια της Αλεξάνδρας όπου ένα ολόκληρο γήπεδο και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έδερναν τον Ευθυμιάδη και τους επόπτες και δεν τιμωρήθηκε κανείς.
Δεν ξεχνώ το περσινό παγκόσμιο ρεκόρ του Παναθηναϊκού που πήρε το Πρωτάθλημα χωρίς την αποβολή κάποιου παίκτη του και χωρίς εις βάρος του πέναλτι σε έναν ολόκληρο χρόνο.
Δεν ξεχνώ ότι έχασα ένα πρωτάθλημα από τις αποφάσεις του Διαιτητή Δούρου.
Δεν ξεχνώ την περσινή είσοδο των οπαδών του Πάοκ που κυνηγούσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν ξεχνώ ότι έχασα το παιχνίδι από την Αεκ χάρη σε ένα βεγγαλικό που έπεσε στα πόδια του Ντουντού και δεν διακόπηκε το παιχνίδι.
Δεν ξεχνώ την διπλή είσοδο των οπαδών της Αεκ και την διακοπή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.
Δεν ξεχνώ την είσοδο και επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού πρός τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Δεν ξεχνώ τέλος την φωτοβολίδα που πέρασε ξυστά από τον Παπαλουκά και θα μπορούσε να τον τραυματίσει σοβαρά στο πρόσφατο παιχνίδι μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε μα μία μόνο αγωνιστική.
Να τιμωρηθεί λοιπόν ο Ολυμπιακός και μακάρι να επαναληφθεί το παιχνίδι αλλά να σταματήσει και όλη αυτή η χυδαιότητα και η κοροϊδία !
Ενας απλός φίλος του Ολυμπιακού !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!