tromaktiko: Απόλυτα σύννομη η απόφαση της ΕΠΟ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Απόλυτα σύννομη η απόφαση της ΕΠΟ



Το Leoforos.gr αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει καμία παρατυπία, όπως ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός, σχετικά με την απόκτηση του Κοτσόλη.



Την ώρα που ο Μαρινάκης παίζει θέατρο ταξιδεύοντας με τον… Κοτσόλη και διαρρέει μέσω των κόκκινων κύκλων ότι κακώς έγινε η μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό, δίνοντας διαστάσεις σκανδάλου σε κάτι απολύτως νόμιμο. Το Leoforos.gr έρχεται να αποκαλύψει για ακόμη μία φορά τι λένε οι κανονισμοί που φτιάχτηκαν επί των ήμερων του νομικού συμβούλου του Ολυμπιακού, Βασίλη Γκαγκάτση (να τον χαίρονται).

Το Leoforos.gr επικοινώνησε με την Ομοσπονδία και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «Σήμερα δόθηκε ολιγοήμερη παράταση για απόκτηση άνεργων ποδοσφαιριστών και τροποποιήθηκε η ημερομηνία που αφόρα τις λήξεις συμβολαίων (σ.σ 30/06/10 πήγε 31/08/10) αυτό έγινε για να βοηθηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, καθώς με την προηγούμενη κατάσταση δεν βοηθήθηκε κάνεις. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται.

 Η ΦΙΦΑ δίνει το δικαίωμα να δοθούν παρατάσεις και να τροποποιήσεις στις ημερομηνίες και στους κανονισμούς της ΕΠΟ δεν έχουμε περάσει σταθερές ημερομηνίες».

Άρα ο πανικός του Βαγγέλα για την απόκτηση του Κοτσόλη από τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με το ότι τελείωσε ο κύκλος των φιλικών με αυτό κόντρα στην Ξάνθη και θα χρειαστεί να δώσει κανονικούς αγώνες, με την αρχή να γίνεται στο «Βικελίδης».


www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!