tromaktiko: Μπράβο στον υπουργό υγείας Λοβερδο...

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μπράβο στον υπουργό υγείας Λοβερδο...



Επιτέλους μια καλή είδηση.Είμαι ασφαλισμένος του ΙΚΑ. Η παραπάνω είδηση είναι μια απο τις ποιο δίκαιες και σωστές που εχει παρει αυτη η κυβέρνηση...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ.
Και εξηγούμαι.Εγω μαλωσα με την παιδιατρο του ΙΚΑ στην περιοχη μου για τον αλφα η βητα λογο.Συμβαινουν αυτα.
Και ετσι παω σε ιδιωτη παιδιατρο το απογευμα μετα τη δουλεια μου.Και πληρωνω.ΟΛΑ.Εξεταση και Φαρμακα.Ενω διπλα μου περιμενει ενας με βιβλιαριο του δημοσιου.
Το χρυσο και αποδεκτο απο ολους βιβλιαριο.Εκεινος δεν πληρωνει η τα παιρνει πισω σε διαφορα με εμενα.Και τωρα ερχετε αυτη η κυβερνηση και μου δινει τη δυνατοτητα να παω στον
παιδιατρο μου αφου δετχηκε το νεο συστημα.Οπως και οι εκλεκτοι του δημοσιου.Δηλαδη που ειναι το αναποδο και στραβο που βγαινουν οι διαφοροι αριστεροι και λενε οτι δεν ειναι σωστο?Επιδη εχουμε περισσοτερε επιλογες και ανεξαρτησια?Και οχι δεσμιοι?
Το σωστο και καλο να λεγεται.ΜΠΡΑΒΟ στον υπουργο και τον διοικητη του ΙΚΑ.

Και εκει που τρελαίνομαι ειναι οτι η Νεα Δημοκρατια ειναι αρνητηκη στο μετρο αυτο.Καλα οσο για το ΚΚΕ και το Συριζα που υποτίθεται οτι ειναι μαζι με τον εργαζομενο,αλλα με ποιον εργαζομενο δεν μας λεν.Τον γιατρο βεβαια.Τελικα ειναι να απορεις πως σκεφτομαστε σε αυτη την χωρα.
ΜΑκαρι να εχει συνεχεια.....η τολμη του υπουργου Λοβερδου.

 Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!