tromaktiko: Συγχώνευση Γυμνασίων

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Συγχώνευση Γυμνασίων



Στελνω αυτη την επιστολη ως γονιος ενος μαθητη της Β' Γυμνασιου.αφορα την αποφαση του υπουργειου παιδειας για τη συγχωνευση των σχολειων.
Στα καναλια ελαχιστες αναφορες για το θεμα. Δεν ειναι βλεπετε καποια φιεστα του υπουργειου για να μας παρουσιασει διαδραστικους πινακες για παραδειγμα,με την επισκεψη της υπουργου σε καποιο σχολειο.
Ο "μαζι τα φαγαμε" και η παρεα του εχουν στοχοποιησει τα δικα μας παιδια για τις δικες τους! Βρωμιες,πραγμα που σημαινει απροσωπα σχολεια και μαθητες ανω των 30 σε αριθμο στιβαγμενοι σε αιθουσες για μαθημα.
Ε λοιπον οχι.δεν θελουμε τους διαδραστικους σας πινακες κυριοι. Θελουμε ανθρωπινες συνθηκες για μαθημα στα παιδια μας.τα δικα μας παιδια μπορουν να μαθουνε και χωρις διαδραστικους πινακες. Μπορει ο καθηγητης να εντοπισει την αδυναμια οταν εχει να κανει με 20 παιδια, αλλα οχι με 30-37 που θελετε εσεις. Μπορει να επιβαλλει την ταξη. Μπορει να σκυψει στο προβλημα του παιδιου. Βλεπετε τα δικα μας παιδια δεν εχουν συμμαθητες με γονεις μεγαλοξενοδοχους... Ειναι ομως παιδια που θελουν να μαθουν, που θελουν να εχουν υγιη ανταγωνισμο με τους συμμαθητες τους. Ετσι λοιπον κι εμεις αυριο γονεις, μαθητες και καθηγητες θα σας φωναξουμε το πρωτο οχι.οχι στα ανοητα οικονομικα σας πλανα, οχι στα ανοητα σχεδια σας. Το δευτερο και μεγαλυτερο οχι θα το λαβετε οταν θα φορεσετε και παλι τα ηλιθια και ψευτικα χαμογελα σας,για να μας καλεσετε να σας ψηφισουμε. Και δεν απεχει και πολυ αυτη η μερα....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!