tromaktiko: Τα ¨φρουτακια¨του ΟΑΣΘ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τα ¨φρουτακια¨του ΟΑΣΘ



Tελικά τίποτα σ αυτό τον τόπο δεν λειτουργεί με ανθρώπινο πρόσωπο. Τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί στο βωμό του βρώμικου κέρδους... καταστρατηγώντας όλες τις προβλεπόμενες 'νόμιμες' διαδικασίες που έχουν σκοπο την προστασία των πολιτών και κατά συνέπεια των καταναλωτών. Ένα πολύ ζωντανό παράδειγμα που εξοργίζει και προσβάλει την κοινή λογική είναι και το "κακό" παράδειγμα του ΟΑΣΘ. Σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μπορούν να υπολογιστούν τα επιπλέον χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία του στη διάρκεια ενός έτους, από την έκδοση ακριβότερων εισιτηρίων μέσα στα λεωφορεία, όπου λειτουργούν τα σαραβαλάκια αυτόματα μηχανήματα.
Κατ' αρχήν η διαφορά στην τιμή του εισιτηρίου στα σαραβαλάκια αυτόματα μηχανήματα είναι αυξημένη κατά 10 λεπτά, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει γιατί και πως, αλλά και αν είναι νόμιμο, ακόμη κι αν καλύπτεται από την εσωτερική νομοθεσία του οργανισμού. Παρ' όλα αυτά είναι αρκετοί οι επιβάτες που βάζουν κέρματα μεγαλύτερης αξίας στις υποδοχές των σαράβαλων και απαρχαιωμένων μηχανημάτων και φυσικά ποτέ δεν παίρνουν ρέστα. Κι αυτό διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα σ αυτά τα μηχανήματα να δίνουν όπως σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, ρέστα. Έτσι λοιπόν τα παραπάνω χρήματα των επιβατών που δεν επιστρέφονται, καταλήγουν στα σκοτεινά ταμεία του ΟΑΣΘ. Αν έχετε πάει σε κάποια Ευρωπαϊκή χωρα θα είχατε προφανώς την εμπειρία του αυτονόητου, όταν δηλαδή συναλλαζόσαστε με τέτοιου είδους μηχανήματα και στις υποδοχές τοποθετείτε κέρματα μεγαλύτερης αξίας, αυτόματα σας επιστρέφετε το υπόλοιπο ποσό ΆΜΕΣΑ!!!!
Αυτό δεν ισχύει φυσικά στον "Ευρωπαϊκό" ΟΑΣΘ. (Κύριε Βουγια τ ακούτε?) Η μήπως ζείτε εσείς σε άλλο κόσμο? Φυσικά εσείς δεν χρησιμοποιείτε τέτοια μηχανήματα, αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς (κοινώς τζαμπατζηδες). Αν λοιπόν δεν επιστρέφουν τα επιπλέον χρήματα ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ κι αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και αυτονόητα συμπεράσματα..!!!! Η μήπως έχετε άλλη άποψη????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!