tromaktiko: Απάντηση στο: ΔΙΟΔΙΑ «Ταμ – τι ρι ρι τυρόπιττες.. Ταμ τι-ρι-ρι ζεστές…»

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: ΔΙΟΔΙΑ «Ταμ – τι ρι ρι τυρόπιττες.. Ταμ τι-ρι-ρι ζεστές…»



ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΒΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ...
 (αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_5557.html )

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ(ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MAIL ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΝ! ΑΡΤΗΘΕΙ ΚΙ ΕΔΩ):
Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!!! Επειδή όμως δεν έχω χρήματα, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από το χώρο που σκοπεύω να το ανοίξω, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δε μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!!!

Όχι δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο και εισπράττουν διόδια για έργα που δεν έχουν ακόμα κατασκευάσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων, όταν θα είμαι βέβαια έτοιμος!!

Αναγνώστης

-----------------
(αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_5557.html )
Φίλε καλε των μεγαλοεργολαβων, πες μου σε παρακαλώ, πληρώνει κανεις κάθε χρόνο τέλη τυροπιτας ή μήπως το κράτος είναι υποχρεωμένο να σου παρέχει δωρεάν τυροπιτες; Μην τρελαθούμε με αυτά που γράφεις. Ααα και αν εσένα χουβαρντα σου περισευουν φέρε προς τα εδώ τίποτα που έχουμε ανάγκη.

Αναγνώστης

-----------------
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!