tromaktiko: Λευκωσία: Απεγκλωβισμός προσώπων και κατάσβεση τριών πυρκαγιών το Σάββατο

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Λευκωσία: Απεγκλωβισμός προσώπων και κατάσβεση τριών πυρκαγιών το Σάββατο



Σε τρεις πυρκαγιές και σε ένα απεγκλωβισμό τραυματιών από οχήματα μετά από τροχαία σύγκρουση, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 02:16 σήμερα λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Μασσαλιώτιδας αρ.21, Αγιος Νικόλαος στη Λεμεσό.
Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκε πυροσβεστικό όχημα από το Σταθμό Αρ.2 Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 02:27, αφού προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε ιδιωτικό όχημα μάρκας HONDA CIVIC. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, με το ενδεχόμενο του εμπρησμού να εξετάζεται πολύ σοβαρά.  Στο μεταξύ, χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στο κτιριακό συγκρότημα ''Vrissi Garden'' στις Βρυσούλλες στην Αμμόχωστο.

Η πυρκαγιά, η οποία προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο του τζακιού της οικίας, τέθηκε υπό έλεγχο στις 09:23, αφού προκάλεσε αρκετές ζημιές στο επίπεδο της στέγης και στο δάπεδο του ορόφου διώροφης ιδιωτικής οικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε πυροσβεστικό όχημα από τις Βρετανικές βάσεις στη Δεκέλεια και δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Επίσης, στις 12:16 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε μήνυμα για πυρκαγιά σε ισόγειο οικία στην περιοχή Προφήτη Ηλία στο χωριό Αγρίδια στη Λεμεσό.  Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο του τζακιού της οικίας, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά από τον Σταθμό Υπαίθρου Αγρού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12:33, αφού προκάλεσε σοβαρές ζημιές στην ξύλινη στέγη της οικίας.

Επιπρόσθετα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 22:36 χθες, έλαβε μήνυμα για απεγκλωβισμό τραυματιών από οχήματα μετά από τροχαία σύγκρουση στο δρόμο Ανθούπολης - Αγίων Τριμιθιάς στη Λευκωσία.

Για τον απεγκλωβισμό ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από το Σταθμό Αρ.4 Λευκωσίας και στις 23:07 δύο τραυματίες απεγκλωβίστηκαν με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού από ιδιωτικό όχημα και μαζί με άλλους δύο τραυματίες από δεύτερο όχημα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Τέλος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:30 χθες μέχρι και τις 06:30 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 16 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!