tromaktiko: Κάπνισμα...συνέχεια

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κάπνισμα...συνέχεια



Απο το ενα φασιστικο μετρο "Καπνιζουμε Παντου" πηγαμε στο αλλο φασιστικο μετρο "Δεν καπνιζουμε πουθενα".

Πρεπει να υπαρχουν επιλογες και για τις δυο κατηγοριες. Να υπαρξουν μαγαζια καπνιστων και μη καπνιστων ή να υπαρξουν μαγαζια με χωριστούς χωρους καπνιστων και μη καπνιστων. Π.χ 2 δωματια για καπνιστες και 2 δωματια για μη καπνιστες, ή ενας οροφος για μη και ενας για καπνιστες, εστω τζαμι, πλεξιγκλας, σε συγκεκριμενα τετραγωνικα. Υπαρχει μεσαια λυση και για τις δυο κατηγοριες. Πρεπει να την βρουμε.
Τωρα οσον αφορα τους μη καπνιστες οσο απλα παραπονιεστε χωρις να στηριζετε μια κοινη λυση τοσο θα σας γραφουνε και οι καπνιστες ειναι λογικο. Με το να παραπονιεσαι γιατι καπνιζει ο διπλανος σου, χωρις να δινεις δεκαρα γι αυτον ε λογικο δεν ειναι να κανει και αυτος το ιδιο? Οτι δωσεις θα παρεις.
Και κατι τελευταιο που δεν ξερω αν ισχυει αλλα πιστευω οτι η πλειοψηφία των πελατων που βγαινουν εξω ειναι καπνιστες, αλλιως δεν θα παραπονιοντουσαν τα καταστηματα οτι ειναι αδεια, οποτε εγω λεω στα μαγαζια που δεν καπνιζεις πλεον να αυξησουν τις τιμες κατα 50% αφου θελουν οι μη καπνιστες να στηριξουν τα μαγαζια, εκτος αν δεν δινουν δεκαρα και γι αυτους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!