tromaktiko: Τα δάκρυα της Φαίης

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τα δάκρυα της Φαίης



Διπλή γιορτή στο πλατό του «Πρωινό Mou», αφού χτες η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν την τιμητική τους. Οπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, «το καλύτερο...



 είναι ότι γεννήθηκαν όχι μόνο ίδια μέρα, αλλά και χρονολογία».

Χτες το πρωί από νωρίς τόσο στο πλατό όσο και στο καμαρίνι της παρουσιάστριας έφταναν πολλές ανθοδέσμες, γλυκά αλλά και πολλά ακόμα δώρα. Η Φαίη με το που μπήκε στο στούντιο κέρασε γλυκά όλο τον κόσμο που εργάζεται στην εκπομπή, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Επιθυμία της εορτάζουσας ήταν να μη γίνει μεγάλος ντόρος και έτσι οι συνεργάτες της έστησαν μια λιτή, αλλά πολύ ζεστή γιορτή. Μεγάλη έκπληξη της επιφύλαξε ο Θάνος Πετρέλης, που καλεσμένος αυτή την ιδιαίτερη μέρα στην πρωινή εκπομπή του Mega έφερε στην εγκυμονούσα παρουσιάστρια μια τούρτα φτιαγμένη από μωρουδιακά και αρκουδάκια, κάτι που -όπως ήταν φυσικό- έκανε τη Φαίη να συγκινηθεί.

Δεν ήταν όμως η μόνη στιγμή που η παρουσιάστρια προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Μετά το τέλος της εκπομπής η εορτάζουσα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τους ρεπόρτερ που είχε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», όπου σαν χορωδία της τραγουδούσαν όλοι μαζί το «Happy birthday». Αυτό ήταν κάτι που συγκίνησε τη μέλλουσα μανούλα, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συνεργάτες της.

Την ίδια στιγμή, ο άλλος εορτάζων Δημήτρης Ουγγαρέζος έστηνε στο πλατό της εκπομπής μεγάλο φαγοπότι με σουβλάκια για όλους τους εργαζομένους. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που τον πείραζαν και του ευχόντουσαν σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οπως είναι φυσικό, όλοι ήθελαν να μάθουν το δώρο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη σύζυγό του. Ωστόσο και οι δυο παρουσιαστές απέφευγαν να πουν οτιδήποτε, ενώ φαίνεται ότι ο Γιώργος τής το έδωσε στο σπίτι τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλλωστε, το καλύτερο δώρο θα του το κάνει εκείνη, αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους!



espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!