tromaktiko: ΣΤΥΛΙΔΑ: Εγκληματικότητα στον Αχινό-Συμμορίες σκορπούν τον τρόμο

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΥΛΙΔΑ: Εγκληματικότητα στον Αχινό-Συμμορίες σκορπούν τον τρόμο



Απίστευτη καταγγελία στο LamiaReport και κραυγή αγωνίας από κάτοικο της ανατολικής Φθιώτιδας- Οι κάτοικοι φοβούνται να μιλήσουν επικρατεί "Omertà ''
- Ξέφραγο αμπέλι και η ανατολική Φθιώτιδα
- Το βράδυ φυλάνε με τις καραμπίνες στα χέρια
<<Εδώ στην ανατολική Φθιώτιδα και ειδικά στο χωριό του Αχινού, αλλά και στην Παλαιοκερασιά στην Παραλία Αχινού, Καραβόμυλο, Κουβέλα και Πλατανιά εμείς οι κάτοικοι ζούμε μια απίστευτη κατάσταση.
Η εγκληματικότητα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα και η αστυνομία παραμένει θεατής λόγω έλλειψης προσωπικού όπως αναφέρουν οι ίδιοι.
Έχουμε φθάσει στο σημείο να γίνονται κάθε βράδυ 1-2 εφόδους από συμμορίες σε σπίτια κατοίκων που σε αρκετές περιπτώσεις έχουν πεταχτεί έξω έντρομοι και έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
Σπίτια έχουν ρημαχτεί, αυτοκίνητα έχουν κλαπε,ί καθώς και σωρεία δικύκλων από κατοίκους, οι οποίοι μάλιστα λένε ότι και να το καταγγείλουμε πάλι δεν θα αλλάξει τίποτα.
Καταστήματα έχουν ανοιχτεί και τρεις φορές το τελευταίο διάστημα. Αρκετοί κτηνοτρόφοι πέφτουν θύματα ζωοκλοπών, όπως προχθές στην Παλαιοκερασιά που έκλεψαν 34 ζώα .

Αρκετοί κάτοικοι έχουν πάρει το νόμο στα χέρια τους και αναγκάζονται να οπλοφορούν τα βράδια και να φυλάνε σκοπιά στις βεράντες τους.
Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα, γιατί τα πράγματα έχουν πάρει ανεξέλεγκτη τροπή>>.
LamiaReport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!