tromaktiko: Απάντηση για τους αστυνομικούς

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση για τους αστυνομικούς



Λοιπόν,επειδή βαρέθηκα να ακούω να απαντάνε και να υπερασπίζονται τους αστυνομικούς άτομα που δεν έχουν πατήσει στις μαζικές πορείες που γίνονται από πέρσι (μάλλον θα τους συμβούλεψαν οι συγγενείς τους αστυνομικοί να μην πλησιάσουν),είπα να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου....
Κύριοι σήμερα έγινε μια πάρα πολύ οργανωμένη επιχείρηση των μπάτσων για να μη φτάσει ποτέ ο κόσμος και να καταλάβει το Σύνταγμα. Ο κόσμος,και δε μιλάω για άτομα από συνδικάτα,κόμματα ή οργανώσεις αλλά για ανένταχτους,εγκλωβίστηκε επανειλημμένως σε παράπλευρους δρόμους,ενώ τα δακρυγόνα έπεφταν κυριολεκτικά βροχή,η ατμόσφαιρα δεν παλευόταν.Αν δηλαδή θέλει κάποιος να διαμαρτυρηθεί για όλα αυτά τα άδικα που έχουν πέσει στο κεφάλι του πρέπει να πάει με εξοπλισμό στο κέντρο,με αντιασφυξιογόνες μάσκες κλπ? μα αν το κάνει αυτό την έχει σίγουρη την προσαγωγή..εγώ προσωπικά φοβήθηκα για γυναίκες και άντρες 60 και πάνω χρονών που κατέβαιναν τρέχοντας την ερμού έτοιμοι να λιποθυμήσουν.Οι αστυνομικοί ας κάνουν τη δουλειά τους αλλά όχι με τόσο ζήλο ρε αδερφέ τις συγκεκριμένες μέρες...όταν τους φωνάζει για οποιοδήποτε λόγο προστασίας ο πολίτης πράττουν αναλόγως των κεφιών..όταν βλέπουν τον πολίτη να κράζει νιώθουν μια ακατάσχετη επιθυμία να του κόψουν την ανάσα για να το βουλώσει?καλώς ή κακώς σε τέτοιες περιπτώσεις οι αναρχικοί ανακατεύονται με τον κόσμο,όποιον πάρει ο χάρος δλδ?βρήκανε έναν με τσεκούρι λέει,μέσα στις 100.000.άι στο καλό τι λες τώρα..κι εγώ βρήκα 900 στους 1000 αστυνομικούς να είναι προκλητικοί.έφαγε μολότοφ στο πρόσωπο ένας αστυνομικός..ναι αλλά προηγουμένως είχε κάψει το πόδι διαδηλωτή με κρότου-λάμψης.δράση-αντίδραση.
.και πού θα πάει...σιγά σιγά θα ξυπνάνε όλο και περισσότεροι,αν δεν έρθουν κι οι αστυνομικοί με το μέρος όλων αφού αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα...

Αναγνώστρια

---------------------

Διαβασα προσεκτικα το σχολιο σου και συμφωνω απολυτα για το τι σημαινει αστυνομικος.....αλλα ..
μην ξεχνας οτι καποιοι δινουν την ζωη τους για το κοινο καλο και αλλοι τα αρωστημενα μυαλα τους....ειπαμε οτι δεν ειναι ολα τα δακτυλα ιδια ...!!!!
ακριβως 7-10 δευτερολεπτα πιο πριν ενας αστυνομικος σηκωνει στον αερα εναν διαδηλωτη με το μηχανακι του....αυτος ειναι αστυνομικος η δολοφονος??
σε κατι τετοιους μπατσους λοιπον τεριαζει το.....βενζινα και μπουκαλι στου μπατσου το κεφαλι....!!!!!
οχι πως τα τσογλανια που σε καθε διαδηλωση τα κανουν λιμπα ειναι καλυτερα και για αυτο τον λογο ειναιο οι....αστυνομικοι..να τους πιανου...σωστα ?
τωρα αν τους λενε οι....ανωτεροι να τους αφηνουν ειναι λαθος....δεν κανουν νκαλα την δουλεια τους γιατι εχουν δωσει εναν ορκο....μην το ξεχνας συζυγε του....αστυνομικου....που μπορει ο αντρας σου να ειναι ενας ατοφιος χαρακτηρας ....οι αλλοι αστυνομικοι ?? ειναι ??
ευχαριστω...!!!
Αναγνώστης

-----------------

ας μην διαλεγανε το επαγγελμα του ΜΠΑΤΣΟΥ!!! κανενας δεν τους εβαλε με το ζορι, και λες "Δηλαδή το πρόβλημα της Ελλάδας λύθηκε πετώντας τη μολότοφ στο κεφάλι του νέου αστυνομικού που παρεμπιπτόντως θα μπορούσε να είναι ο γιος σας, ο αδερφός σας, ο άντρας σας….
ή θα μπορούσε να είστε και εσείς ο ίδιος", ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΓΚΛΟΜΠ, ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ μονο και μονο επειδη συμμετεχουμε στην πορεια.ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ οτι ο αντρουλης σου εχει χτυπησει και ηλικιωμενους και νεαρες φοιτητριες και φοιτητες και απλο εργαζομενο κοσμο ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ, ειπαμε ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ λεγονται και εχουν ΣΚΟΠΟ, τωρα αν εσυ θες να τον πιστευεις οτι ειναι η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ για να μην εχεις τυψεις αυτο ειναι δικο σου προβλημα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ομως αυτοι που εχουν ΒΙΩΣΕΙ και νιωσει στο πετσι τους ΤΗΝ "ΜΑΓΚΙΑ" των ΜΑΤ, των ΕΚΑΜ και αυτων με τα μηχανακια που ΤΥΧΑΙΩΣ πεφτουν πανω στον κοσμο.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΕΡΕΖΕΣ!!!!
Αυτος που δεν εχει πεινασει δεν μπορει να καταλαβει τον πεινασμενο για αυτο και εσυ που δεν εχεις κατεβει ποτε σε πορεια δεν θα δεις την "δουλεια" του αντρα σου ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ!

Aναγνώστης

----------------------


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!