tromaktiko: Αφορά τους ομοφυλόφιλους

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αφορά τους ομοφυλόφιλους



Δύο λόγια μόνο για 2 σχόλια που διάβασα και με ενόχλησαν πολύ, αν και δεν ειμαι gay....
Σχετικά με το θέμα:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2863.html

1."Όμως κι εγώ θα θεωρήσω ότι μου προσβάλλεται η προσωπικότητα αν δε με αφήσετε να συζώ με μικρά παιδιά, με κότες, σκυλιά και δε μου παράξετε τα πλήρη δικαιώματα μιας νόμιμης συμβίωσης.
Δηλαδή το δικαίωμα να υιοθετήσω εγώ και ο σκύλος μου -πάντα με τη βοήθεια κοινωνικών λειτουργών- ένα φυσιολογικό παιδάκι σαν κι εμάς, ή να αγοράσω μια εταιρεία σεκιούριτυ στη γάτα μου για να την προστατέψουν όταν θα θέσει υποψηφιότητα για πρωθυπουργός.
Δε σοβαρευόμαστε λέω γω;."
-Φίλε αναγνώστη, σοβαρά τώρα συγκρίνεις ένα σκύλο η μία κότα με έναν άνθρωπο;; Εξισώνεις τη συμβίωση και τη σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων με αυτή ενός ανθρώπου με το σκύλο ή την κότα του. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ με τα σκυλιά και τις κότες, μήπως να κοιτάξεις να σοβαρευτείς εσύ πρώτα;

"Σεβάσου λοιπόν την απόφαση της πλειοψηφίας που 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ GAY ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ / Για αυτό άτεκνα ζευγάρια όπως οι γκέι δεν μπορούν να παντρευτούν νόμιμα γιατί ο κόσμος χρειάζεται και περισσότερα παιδιά."
-Λάθος πρώτο: Δεν έχει σημασία τι λέει η πλειοψηφία σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η δημοκρατία δεν ισούται με τυρρανία της πλειοψηφίας. Αν ήταν έτσι τα πράγματα η Αμερική θα είχε ακόμα διαχωρισμό άσπρων/μαύρων΄. Είμαι σίγουρος οτι αν ρωτήσεις τον κόσμο, το 90%+ θα απαντήσει πως δεν θέλει να πληρώνει φόρους, μήπως να δουλεύει έτσι το σύστημα από εδώ και πέρα;
Λάθος 2ο: Ο γάμος δεν είναι αποκλειστικά για ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδιά. Αν ήταν έτσι τα πράγματα δεν θα υπήρχαν άτεκνα ζευγάρια και ο παπάς/δήμαρχος θα σε έβαζε να υπογράψεις σχετικό συμβόλαιο.

Γενικά δεν καταλαβαίνω αυτό τον πόλεμο. Σχετικά με το γάμο, οι ετεροφυλόφιλοι τον έχουν καταστρέψει από μόνοι τους σαν θεσμό, με απιστίες, διαζύγια κτλ κτλ. Όσο για την υιοθεσία, θα προτιμούσα ένα ορφανό να ζει με δυο gay μπαμπάδες που το αγαπούν και το προσέχουν παρά με ένα ανδρόγυνο που το παραμελούν, το χτυπούν ή/και το κακοποιούν.

 Aναγνώστης

-------------------------------------------------------

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω μερικά πράγματα στον κυριο που απαντησε στο σχετικό άρθρο.http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_6711.html

Αγαπητέ φίλε περιγράφεις με τόση γλαφυρότητα και αποστροφή πράγματα που προφανώς δεν έχεις και πολύ σχέση με αυτά.
πρώτον οι γκέοι και οι λεσβίες δεν διαφαίρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους (εκτός της σεξουαλικής τους συμπεριφοράς) , δεν παίρνουν περισσότερα ψυχοφάρμακα από τους str8, δεν είναι ντροπαλοί , μάλλον πετυχυμένοι σε ότι κάνουν είναι, και δεν είναι άρρωστοι.
Προτρέπεις γονείς να δίωχνουν τα παιδιά τους επειδή είναι γκέοι? ¨ελεος..
Εμάς τους γκέοι δεν μας ενδιαφέροι να πάμε σε εκκλησίες να παντρευτούμε, αλλα΄όμως επειδή πληρώνουμε και τους περισσότερους φόρους (δεν έχουμε οικογενειακά έξοδα και εκπτώσεις, επιδόματα κλπ)μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η ισονομία, η ισοπολιτεία και η ισότητα με τους άλλους έλληνες πολίτες.
Ο πολιτικός γάμος μας τα προσφέρει και θα τον διεκδικίσουμε.
Αν θέλω εγώ να παντρευτώ τον σύντροφο μου, να έχουμε κοινή περιουσία ,σύνταξη, και δικαίωμα λόγου στη ζωή ή ακόμα και στον θάνατο του ανθρώπου που αγαπώ εσένα δεν σου πέφτει λόγος.
Αν δεν σου αρέσει να πιεις ξύδι,αδιαφορώ.
Για την υιοθεσία υπάρχουν άπειρες επιστημονικές μελέτες που λένε ότι μία ομοφυλόφυλη οικογένεια δεν διαφέρει σε τίποτα από μια str8 οικογένεια.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη που υποστηρίζει τα λεγόμενα σου.
Όσο αφορά τα πρότυπα ,τους γκέοι και τις λεσβίες του γεννούν και τους μεγαλώνουν οικογένειες σαν την δική σου...Μάλλον εκεί κάτι δεν πάει τόσο καλά (το λένε και οι έρευνες)

¨οσο για τον Μπουτάρη , είναι πολύ μάγκας και αν ζούσα στην Θεσσαλονίκη θα τον ψήφιζα..

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αναγνώστης


----------------------------------------------------------------------

Κ. ομοφυλόφυλοι: Διαφωνώ με οτι κάνετε (με την έννοια οτι εγώ για τον εαυτό μου δεν θα το επέλεγα ποτε) αλλά (παραφράζοντας τον Βολταιρο)θα υπερασπιστω μέχρι θανάτου το δικαιωμά σας να το κάνετε. Μην ακούτε τους φασίστες.

Αναγνώστης
 




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!