tromaktiko: Βούλωσαν στόματα οι μαχητές

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βούλωσαν στόματα οι μαχητές



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν πράξη τις προσταγές του Ζεσουάλδο Φερέιρα πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.



Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο προσπάθησε να «φτιάξει» τους παίκτες του Παναθηναϊκό τόσο πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όσο και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν βγουν οι «πράσινοι» στον αγωνιστικό για την έναρξη του ματς, τους ζήτησε να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους αμφισβητούν εδώ και καιρό, λέγοντας: «Έχουμε δέκα τελικούς μπροστά μας. Αυτός είναι ο πρώτος. Έχετε κέρδισει πολλά ντέρμπι αλλά κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε, παίξτε με πάθος με πάνω απ' όλα με καρδιά! Κλείστε στόματα απόψε».

Το παιχνίδι μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά λόγω του γρήγορου γκολ που πέτυχε ο Νίνης, όμως το φινάλε του πρώτου μέρους επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς οι νταμπλούχοι έμειναν με δέκα παίκτες με την αποβολή του Σπυρόπουλου. Έτσι, αναπροσαρμόστηκαν και τα πλάνα του Φερέιρα, ο οποίος είπε στους παίκτες του: «Δεν είναι ώρα για σόου, για να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα και ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι ώρα για μάχη. Μπείτε μέσα και παλέψτε», ενώ χαμογελώντας και με αρκετή δόση χιούμορ, προκειμένου να αποβάλει την πίεση απο τους «πράσινους», συμπλήρωσε: «όποιος δεν τρέχει όσο πρέπει, θα έχει να κάνει μαζί μου».

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!