tromaktiko: Σχετικά με τα "δίκαια" αιτήματα συμβασιούχων

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με τα "δίκαια" αιτήματα συμβασιούχων



Χαρακτηρίζεις τους συμβασιούχους ''γαλάζιους'' λες και δεν υπήρχαν χιλιάδες πράσινοι συμβασιούχοι που μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ! (Παυλόπουλος).
 (Απάντηση στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_9952.html)
Προφανώς τότε δεν υπήρχε αδικία, ήταν όλα ηθικά και νόμιμα. Η ''παρέα'' των Γ. Παπανδρέου, Ραγκούση, Πάγκαλου, Λοβέρδου κλπ. τράβηξαν μια κόκκινη γραμμή στο 2004 και αποφάσισαν να επιβάλουν την νομιμότητα και να αποκαταστήσουν την ''αδικία'' εις βάρος των ! υπόλοιπων ανέργων ή υποψηφίων ανέργων, οι οποίοι πλέον θα είχαν ίσες ευκαιρίες για δουλειά ανάλογα με τα προσόντα τους. Όλα αυτά πάντα για μετά το 2004, άλλωστε πριν δεν υπήρξαν ποτέ παράνομες και παράτυπες μονιμοποιήσεις και προσλήψεις από παράθυρα - και πόρτες. Και το φάγατε κι' αυτό το παραμυθάκι - η αλήθεια είναι ότι βοήθησαν στο ''σερβίρισμα'' και τα ανεξάρτητα και αμερόληπτα ΜΜΕ. Προφανώς έχεις - εσύ και αρκετοί άλλοι - επιλεκτική ευαισθησία σχετικά την αξιοκρατία, την ηθική και την νομιμότητα.
Ειδικά για τα STAGE, τελικά είναι οι μεγάλοι ευνοημένοι σ' αυτή την χώρα, που εργάζονταν χωρίς ένσημα, για 500 € τον μήνα, χωρίς το δικαίωμα ούτε να αρρωστήσουν, εννοείται χωρίς δώρα, επιδόματα κλπ.
Ευτυχώς που ήρθε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και επέβαλε την αξιοκρατία στον Δημόσιο τομέα - το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? - και γενικά την εύρυθμη λειτουργία στις Δημόσιες υπηρεσίες. Νομίζω το διαπιστώνουμε όλοι μας καθημερινά.
Αναγνώστης

------------------------------------

Φιλε,
την αποψη που εξεφρασα για τα  Stage την ειχα παντα, προτου οπως λες η κυβερνηση δημουργησει ολο αυτο το κλιμα, που και να ηθελε δεν μπορουσε αφου οι δημοσιογραφοι οπως ο Ευαγγελατος (απο το δελτιο του ΑΝΤ1) ειχε σηκωσει το λαβαρο της επαναστασης, παρουσιαζοντας σας, ως.... θυματα!! Λες και δεν ξερατε οτι ειστε για μαθητεια και για συγκεκριμενο χρονο! Φιλε, και οι φοιτητες που κανουν πρακτικη σε εταιρειες παγιες αναγκες καλυπτουν, εαν δεν ειχαν αναγκες δεν θα επαιρναν ατομα,μαλιστα που δεν τους κοστιζουν τιποτα!
Οσο για το οτι μπηκες αξιοκρατικα,μαλλον εισαι ο μοναδικος αλλα για να μην μηδενισω τα παντα, εισαι στο 1%, το υπολοιπο 99% στα προγραμματα αυτα μπαινουν με βισμα!

Οσο για το οτι τα μορια που εχεις ειναι αχρηστα διοτι δεν γινοντια προσληψεις, δεν το καταλαβαινω.... Οταν μια εταιρεια εχει υπαραριθμους υπαληλους δεν παιρνει αλλους! Ε τι να κανουμε τωρα που δεν παιρνει το Δημοσιο ατομα... ψαξε στον Ιδιωτικο Τομεα,μηπως σου ειχαν υπογραψει κανα συμβολαιο για διορισμο?

ΟΣΟ για τον ΜΙΣΘΟ που λες, το ηξερες απο την αρχη, ας μην πηγαινες!! Και γω στην εταιρεια οπου εργαζομαι μου ειπαν σου δινουμε τοσα, επελεξα να παω και τωρα ΛΟΓΩ του οτι ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ τομεας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ θα την πληρωσουν οι Ιδιωτικοι Υπαληλλοι, γιατι ρε φιλε?
 Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!