tromaktiko: Γιατροί ΙΚΑ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Γιατροί ΙΚΑ



Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου στο ΙΚΑ Λεωφόρου Αλεξάνδρας.... Είχα κλείσει ενάμίση μήνα πρίν ένα ραντεβού σε οφθαλμίατρο στο συγκεκριμένο ΙΚΑ, καθώς μου είχαν σπάσει τα γυαλιά μου και χρειαζόμουν αντικατάσταση! Δυστυχώς έπεσα μέσα στις απεργίες και αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού καινούριο, όπου κλείστηκε τέλος Μαρτίου!! Λόγω του ότι δεν τα χρειάζομαι απλά για βοηθητικά και επειδή (Δεν θα κρύψω) οτι το ΙΚΑ προσφερει ενα μικρό! μεν, αλλα σημαντικό ποσό για τα γυαλιά(και γιατί να το χαρίσω?), πηγα στο ΙΚΑ μήπως σταθώ τυχερός να βρώ τον γιατρό που είχα ραντεβου..
Προς μεγάλη έκπληξη ο γιατρός ήταν εκεί, αλλα επειδη είχα αστιγματισμό μου είπε το εξής "Θα σου γράψω εγώ την συνταγή, αλλά θα πάς στον οπτικό να σε κοιτάξει γιατι εγω δεν εχω μηχάνημα." και εκείνη τη στιγμή λεω "σε όλα τα ΙΚΑ γίνεται αυτο?" και απαντάει "φυσικά, γιατί, έχουμε σύστημα υγείας?" (να τονίσω ότι πριν 4 χρόνια είχα εξεταστεί στο ΙΚΑ Ν. Φιλαδέλφειας και ο άνθρωπος μέ είχε εξετάσει κανονικότατα).. Τέλος πάντων,το ανέφερα κι αυτό και γυρνάει ΄με ύφος και μου λέει "ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ?" πάρε τη συνταγή, πήγαινε στον οπτικό και σε μετράει αυτός.. Δουλειά του είναι."
Δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα γιατί άκρη δεν βγάζεις αλλα ρωτω...
ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ "ΟΥΡΑ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕΤΑΙ 4 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 5, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ??? ΑΛΗΘΕΙΑ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? ΔΗΛΑΔΗ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!! (δεν ξέρω αν έτυχα στην περίπτωση ή στον γιατρό ή, ή, ή ...
Θέλω να πιστευω ειλικρινά πως ήμουν μεμονομένη περίπτωση γιατι πραγματικά .... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!