tromaktiko: Στο γύψο (συνεχίζει)το ποδόσφαιρο..!!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στο γύψο (συνεχίζει)το ποδόσφαιρο..!!



Οι μάσκες έπεσαν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ νωρίτερα το απόγευμα. Αυτοί που συντηρούν παράγκες, στημένες διαιτησίες, βρώμικα πρωταθλήματα, φανερώθηκαν προκλητικά και πανηγυρικά....
Να μην τολμήσουν να ξαναμιλήσουν για αδικίες και στημένη βρωμιά οι κύριοι Μπέος, Θεοδωρίδης, Λυράκης, Σπανός, Παπουτσάκης, Βεντούρης που όπως μας ενημέρωσε γνωστό μπλογκ έκανε το Κίνα - Ελλάδα, Κολιάτσου - Παγκράτι για να ψηφίσει τον ευεργέτη του κύριο Μαρινάκη.

Αλλά και αυτοί που έριξαν λευκό έδειξαν πεντακάθαρα ότι δεν διαθέτουν "καρύδια" για να τα βάλουν με την γνωστή και αναμασημένη κλίκα των αφεντικών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αλλά τι άλλο να πεί κανείς? Εδώ πάνε να μας βγάλουνε πρόβατα όλους! Οι αθεόφοβοι έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης γιά απόφαση τιμωρίας ή μή του ΟΣΦΠ ότι φταίγανε οι παίκτες του Παναθηναϊκού που "άκουσον" δεν έφυγαν λέει τρέχοντας μετά τη λήξη του αγώνα αλλά περπατώντας και "προκάλεσαν" έτσι τους "φιλήσυχους" φιλάθλους του ΟΣΦΠ που είχαν μπεί απλώς για να πανηγυρίσουν.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΥΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!! ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!