tromaktiko: Πρόταση στους απεργούς ΜΜΜ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πρόταση στους απεργούς ΜΜΜ



Κύριοι των ΜΜΜ. Το ξέρετε πως έχετε γίνει οι πιο αντιπαθείς απεργοί αυτή τη χρονική περίοδο. Και εγώ ο ίδιος έχω καταφερθεί εναντίον σας...έχω ταλαιπωρηθεί και έχω πληρώσει από την τσέπη μου πολύ ακριβά τις απεργίες και τις στάσεις σας.

ΟΜΩΣ!!! Τώρα που χτυπιούνται αρκετές ομάδες είναι ευκαιρία για την κοινωνία να προχωρήσει σε μαζικές και παρατεταμένες απεργίες. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να υπάρξει μαζικότητα και ενότητα. 'Εχετε πληρωσει πολλά μέχρι τώρα. Κάντε επιτέλους φίλους το λαό. Τώρα που η κυβέρνηση σκληραίνει τη στάση της και απειλεί με φυλακίσεις και απαγορεύσεις άμα δεν πληρώνεις εισητήριο, διόδια κλπ. Πιέστε τους συνδικαλιστές σας να αφυπνήσουν την ΑΔΕΔΥ.

Ταξιτζίδες αφήστε το πρόσκαιρο συμφέρον σας (αυξηση κερδών απο τις απεργίες των ΜΜΜ) και κατεβείτε σε αγώνα. Είστε οι επόμενοι.

Δημόσιοι υπάλληλοι τον Ιούνιο θα είστε μείον 250€ στο μισθό σας. Ενώ από τον επόμενο χειμώνα θα ψάχνουμε όλοι να σωθούμε μη τυχόν και πεθάνουμε από το κρύο (πετρέλαιο 1,30€/λίτρο - φυσικό αέριο 1,00€/λίτρο - ΔΕΗ 25% αύξηση στα τιμολόγια). 'Η ενωθείτε τώρα με τους απεργούς των ΜΜΜ, τους γιατρούς κλπ ή ποτε.

Συνδικαλιστές ξυπνήστε. 'Η τώρα θα υπάρξει μαζικότητα ή ποτέ. Τώρα που συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις και τα ΜΜΜ κανονίστε απεργίες διαρκείας, και τα ΜΜΜ να λειτουργούν μόνο για να κατεβάσουν τον κόσμο και να τον γυρίσουν αργά το απόγευμα. Εγκλωβίστε τους όλους στο κέντρο μπας και γίνει καμιά πορεία πολυπληθείς. Μπας και πάρουν κάνα μήνυμα οι 300.

'Η τώρα ή ποτέ κύριοι. Ειδάλλως ας σωπάσουμε μια για πάντα....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!