tromaktiko: Απάντηση για τα τέλη κυκλοφοριας

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση για τα τέλη κυκλοφοριας



Θέλω να απαντησω και να πω ότι ξέρουμε ότι οι ξένοι πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας στις χώρες τους αλλα σε ελάχιστες απο αυτές ταυτόχρονα με τα τέλη υπάρχουν και διόδια.
Ή το ένα ή το αλλο. Η ερώτηση μου, για τους ελαφρομυαλους που σκιζονται να απαντήσουν χωρίς να καταλάβουν, αφορούσε στο ότι μόνο εδω στη χώρα μας συναντάμε ταυτόχρονα διόδια παντού αλλα και τέλη κυκλοφορίας. Επίσης οταν αγοραζεις ένα αυτοκινητο πληρώνεις για όλη την χρονια και αυτό είναι άδικο για σενα αλλα σκόπιμο απο το κράτος. Η εξυπνάδα ότι θα πληρώνουμε υπαλλήλους για να είναι  συνέχεια στην αναμονή πληρωμης Καθε μέρα είναι το πιο αστείο, Αφου η προμήθεια γίνεται απο τις τράπεζες που έχουν ήδη υπαλλήλους, η απο τις ΔΟΥ που πάλι υπάρχει μόνιμα τμήμα για τέλη ταξινόμησης και τέλη κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το σκεπτικό του αντιδρωντος κυρίου, έπρεπε να περνάμε ΚΤΕΟ καθε τέλος Δεκεμβρίου όλοι μαζι κι οποτε τελειωσουμε. Τέλος, το ότι απο τα τέλη κυκλοφορίας πανε τα έσοδα στους δήμους για δρόμους μέσα στην πολη και απο τα διόδια στις εθνικές οδούς Ελπίζω να μην το πιστεύει κιολας, γιατι οι δήμοι κατασκευάζουν έργα με προϋπολογισμό για καθε δήμο που αφορά πλατείες σχολεία παιδικές χαρές πεζόδρομους και άλλα και με δικα τους έσοδα απο την επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης, απο κλήσεις αστυνομίας και δημοτικής αστυνομίας, δημοτικό φόρο στον λογαριασμό της ΔΕΗ, φόρο απο τις επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, απο τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμια ή πλατείες, απο περίπτερα, απο θέσεις στάθμευσης και δεν ξέρω αν Έχω ξεχάσει και αλλα, Όχι όμως απο τα τέλη κυκλοφορίας.
Περιμένω μια απάντηση απο κάποιον που πραγματικά γνωρίζει και Όχι απο κάποιον που απλα θελει να το παίξει ξερολας γράφοντας ασυναρτησίες.
Να αναφέρω για όσους δεν ξέρουν ότι για τους δρόμους που εγιναν και θα γίνουν, πληρώνουμε στο κράτος: τέλη ταξινόμησης, διόδια, φόρο πάνω απο 70% στην βενζίνη, ΚΤΕΟ, κλήσεις, παράβολα και τέλη κυκλοφορίας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!