tromaktiko: Σχετικά με: "Μόνιμη & σταθερή δουλειά, σταθερό ωράριο για όλους τους εργαζόμενους"

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με: "Μόνιμη & σταθερή δουλειά, σταθερό ωράριο για όλους τους εργαζόμενους"



Οσον αφορα στην αναρτηση που εγινε την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011 και ωρα 12.55μ.μ εχω να καταγγείλω οτι ειναι απολυτα αναληθής και συκοφαντικη.

Συγκεκριμενα χρησιμοποιει και καπηλεύεται για παραπλανητικους λογους το εμβλημα της Π.Ο.Ε Ο.Τ.Α (στην οποια ειμαι μελος) ενω στην πραγματικοτητα προερχεται απο ενα συντονιστικο χωρις ονομα διευθυνση και διοικουμενο απο μια προσωρινη επισης ανωνυμη διοικηση.
Ειδικοτερα τα οσα ισχυριζεται σχετικα με την ΑΔΕΔΥ(στην οποια ειμαι μελος του γενικου συμβουλιου της) ουδεμια σχέση εχουν με την πραγματικοτητα αντιθετως σκοπο έχουν να συκοφαντησουν τα μελη της πλειοψηφιας στα οποια ανηκω και να δημιουργησουν λανθασμενες εντυπωσεις.....
Γνωριζουμε άλλωστε πολυ καλα το χωρο απο τον οποιο προερχεται η συγκεκριμένη αναρτηση αλλα και τα αισχρα τεχνασματα που κατα περιοδους χρησιμοποιει για να παραπλανησει και να συκοφαντησει την πλειοψηφία του συνολου των εργαζομενων ενα απο τα οποια φαινεται ξεκαθαρα και στην συγκεκριμενη αναρτηση οπου καπηλευεται το σημα της Π.Ο.Ε Ο.Τ.Α ενω στην ουσια το περιεχομενο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τις θεσεις της συγκεκριμενης ομοσπονδιας ....
Καλα θα κανουν λοιπον οι συγκεκριμενοι ανώνυμοι,αν θελουν στο εξης να αναρτουν οποιαδηποτε ανακοινωση, να χρησιμοποιουν τα πραγματικα τους στοιχεια με ονομα και επίθετο, να αναλαμβανουν την ευθυνη οσων λεγονται και να μην κρυβονται πισω απο ξενα εμβληματα παραπλανωντας το κοσμο..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!