tromaktiko: Πυροβόλησαν αστυνομικό στη Λιβαδειά

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πυροβόλησαν αστυνομικό στη Λιβαδειά



Αιματηρή συμπλοκή έγινε το πρωί στην είσοδο του περιφερειακού δρόμου μεταξύ Αράχωβας και Λιβαδειάς στον Παρνασσό, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο αυτοκίνητο μάρκας Audi μάρκου χρώματος, όμοιο με αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί πρόσφατα σε διαρρήξεις ΑΤΜ στην περιοχή.

Ωστόσο, ο οδηγός του πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας με δύο αστυνομικούς άρχισε να καταδιώκει το ύποπτο όχημα, ακολουθούμενο από ένα περιπολικό της Τροχαίας. Σε μια στροφή, όμως, το ύποπτο Audi σταμάτησε και οι επιβάτες του κατέβηκαν κρατώντας όπλα.

Το ίδιο έκαναν και οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν. Όμως, οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που απάντησαν στα πυρά. Μια από τις σφαίρες των κακοποιών διαπέρασε την πόρτα του συμβατικού και τραυμάτισε στον αριστερό μηρό έναν από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η καταδίωξη να έχει άδοξο τέλος.

Πριν από λίγο το αυτοκίνητο των ενόπλων εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, αλλά οι ίδιοι είχαν εξαφανιστεί πεζοί. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες περιοχές, οι προσπαθούν να εντοπίσουν και να εγκλωβίσουν τους δράστες.
http://www.protothema.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!